Etusivu

Hallitus ymmärsi vastuunsa peruspalvelujen rahoittamisesta - päätös työllisyyspalvelujen siirrosta kunnille erittäin tervetullut

Kuntaliitto on varovaisen tyytyväinen siihen, että hallitus näyttäisi pääosin kyenneen pitämään kiinni kehys- ja puoliväliriihessä kiinni sitoumuksistaan kunnille.

lateral-image-right
Vuosikertomus 2020

Vuosikertomus 2020: Poikkeusvuosi toi näkyväksi kuntien ja Kuntaliiton merkityksen

Vuonna 2020 globaali koronapandemia vaikutti kokonaisvaltaisesti meistä jokaiseen. Samalla kuntien rooli ihmisten hyvinvoinnin turvaajina ja yhteiskunnan toimivuuden ylläpitäjinä korostui entisestään ja tuli aiempaa näkyvämmäksi.

lateral-image-left
Kuntavaalit

Kuntavaalit 2021

Seuraavat kuntavaalit järjestetään kesäkuussa 2021. Silloin meillä on mahdollisuus valita, kuka meitä edustaa kuntien päättävissä elimissä. Kuntavaalit ovat meille ennen kaikkea lähidemokratiaa edustavat vaalit, joissa valitaan ne päättäjät, jotka ovat lähimpänä jokapäiväistä arkeamme.  

lateral-image-right
luottamushenkilöt

Kuntapäättäjä-palvelu on avattu

Kuntaliitto ja tytäryhtiöt käynnistävät uuden polven palvelun kuntien ja kuntayhtymien luottamushenkilöille. Koulutusta, ajankohtaisia tietoiskuja, kokemuksia ja hyviä esimerkkejä, uutisia ja keskustelua jatkuvasti päivittyvässä sähköisessä paketissa.

lateral-image-left

Hae lisää