Etusivu

Kuntavero nousee ensi vuonna 700 000 suomalaisella

Kunnallisveroprosentti nousee 39 kunnassa ensi vuonna ja laskee neljässä kunnassa. Valtaosa korottajista oli pieniä kuntia, mutta korottajakuntien joukossa oli myös suuria kaupunkeja, kuten Oulu ja Pori. Yhteensä korottajakunnissa asuu noin 700 000 kuntalaista.

lateral-image-left

Päivitetyssä sote-esityksessä ei riittävällä tavalla huomioitu lausuntopalautetta

Hallituksen sote-esityksen ongelmat aikatauluun sekä alueiden ja kuntien erityispiirteiden huomioimiseen liittyen näyttävät pysyneen ennallaan - kriittisestä lausuntopalautteesta huolimatta.

lateral-image-right

Miten pandemia muuttaa meitä? Kaupunkien ja kuntien vastauksia uudessa raportissa

Mitä tapahtuu työlle, taloudelle, vallalle ja kaupungeille koronapandemian seurauksena? Kuntaliitto kutsui kaupungit ja kunnat vastaamaan kysymyksiin koronaepidemian keskellä. Työn tuloksena syntyi raportti, jossa arvioidaan pandemian vaikutuksia lähitulevaisuudesta vuosikymmenen päähän.

lateral-image-left

Sote-uudistus ja Kuntaliitto

Tälle sivulle kootaan ajankohtaista tietoa sote-uudistuksen valmistelusta, tilannekuvasta sekä Kuntaliiton näkemyksistä ja kannanotoista. Käynnissä olevalla lausuntokierroksella Kuntaliitto työstää lausuntoa tiiviissä yhteistyössä ja vuoropuhelussa yhdessä kuntien kanssa.

lateral-image-right
Kunnallista menoa

Kunnallista menoa - tutustu tapahtumiin!

Kuntaliitto järjestää yhteistyössä FCG:n kanssa monipuolisia kunta-alan tapahtumia ja koulutuksia ympäri vuoden.

lateral-image-left

Hae lisää