Etusivu

Valtion budjetti valmistuu normaalia myöhemmin - myös kuntatalouden ennusteet lykkääntyvät

Budjettiriihi käytäneen 17.-18.9. Vihiä kuntia koskevista linjauksista saadaan jo elokuussa VM:n julkaistessa ehdotuksensa talousarvioksi.
lateral-image-right

Ennakolliset valtionosuuslaskelmat vuodelle 2020 päivitetty

Kuntaliiton ennakollisten valtionosuuslaskelmien mukaan kuntien valtionosuudet kasvavat 1 124 miljoonaa euroa vuodesta 2019 vuoteen 2020.
narrow

Syksy paljastaa Rinteen hallituksen kuntapolitiikan otteen

Kokemus osoittaa, että kulloisenkin hallituksen kuntapolitiikan linjaukset ja tyylilaji paljastuvat yleensä heti alkumetreillä, kirjoittaa Timo Reina.
narrow
Kuntamarkkinat

Kuntamarkkinat jälleen 11.-12.9.!

Syyskuussa järjestettävä Kuntamarkkinat on kunta-alan vuoden tärkein tapaamispaikka, jossa keskustellaan julkisen hallinnon ajankohtaisimmista asioista. Satoja seminaareja, tietoiskuja ja näytteilleasettajia. Tervetuloa mukaan.

lateral-image-right

Suomen EU:n puheenjohtajakausi ja kunnat

Kuntaliiton EU-edunvalvonnan lähtökohtana on Suomen kuntien toimintaedellytysten turvaaminen ja kehittäminen. Vaikutamme EU:ssa sekä hyödynnämme EU-jäsenyyden tarjoamia mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön.

lateral-image-left

Vuoden kirjastokuntaa etsitään jälleen

Vuoden kirjastokuntaa ja yleisön suosikkia etsitään jälleen. Ilmoittautuminen on alkanut ja voittaja selviää Helsingin Kirjamessuilla 26.10.2019. Kuntaliiton yhteistyössä Suomen kirjastoseuran kanssa järjestämä kilpailu on tarkoitettu kunnallisille kirjastoille.
lateral-image-right

Hae lisää