Etusivu

Oulun edustajia Urheilugaalassa

Oulu on Suomen liikkuvin kunta

Oulu on valittu Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa Hartwall Arenalla. Kaupunki kannustaa aktiiviseen ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä löytämään mahdollisuuksia hyvinvointiaktiivisuudesta. Työ palkittiin Urheilugaalassa Uno-pokaalilla ja Suomen liikkuvimman kunnan tittelillä.
lateral-image-right

Vuoden 2019 valtionosuudet julkaistu

Päätökset kuntien valtionosuuksista vuodelle 2019 tehtiin 31.12.2018. Kunnille myönnetään valtionosuutta yhteensä 8 389 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Kuntaliiton hallitusohjelmatavoitteet

Kuntaliiton hallitus on kokouksessaan 18.10.2018 hyväksynyt liiton tavoittteet eduskuntavaalikauden 2019-2023 hallitusohjelmaan.

Kooste Kuntaliiton huomioista maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluun

Täältä löydät Kuntaliiton "korjaussarjan" maakunta- ja soteuudistuksen valmisteluun.

Kouvola, Oulu ja Vihti Suomen liikkuvin kunta -kisan finaaliin

Finalistit julkistettiin Urheilugaalan ehdokasjulkistustilaisuudessa Helsingin kisahallissa 8.12.
piiri

Kuntamarkkinoinnin SM-kisojen ilmoittautuminen käynnissä

Kuntamarkkinoinnin SM-kisa avattiin perinteisesti Joulun Piiri -tapahtumalla Sanomatalossa Helsingissä. Tapahtuma käynnisti jo 14. kuntamarkkinoinnin SM-kisan. Tuloksellista kunta- ja aluemarkkinointia etsitään nyt maaliskuun puoliväliin asti.
lateral-image-left
asuminen

TOP 3 Kuntaliitosta - uusi uutiskirje

TOP 3 Kuntaliitosta on uutiskirje, joka tiivistää Kuntaliiton tärkeimmät kuulumiset kevyeen lukupakettiin. Tilaa kirje ja pysy perillä Kuntaliiton edunvalvontateoista, kannanotoista ja muusta ajankohtaisesta! Kirje ilmestyy säännöllisesti kahden viikon välein.
lateral-image-right
lateral-image-left
lateral-image-left

Kuntaliiton verkkokauppa

Kuntaliiton verkkokaupasta löydät Kuntaliiton julkaisut. Myytävien tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löydät suuren määrän maksuttomia, ladattavissa olevia julkaisujamme.
narrow

Toimiva kunta

Toimiva kunta on kunnan luottamushenkilöiden, työntekijöiden ja alan opiskelijoiden perusteos. Kirja soveltuu sekä kunnan perustietojen opiskeluun että ajankohtaisen kunta-alan tilanteen päivittämiseen. Tutustu teokseen kirjakaupassa
narrow

Hae lisää