Seminaari 15.11.2017

Terveellisten ja toimivien tilojen rakennuttaminen elinkaarihankkeena

Kuntaliitto, Kuntarahoitus ja Inspira järjestävät yhdessä Terveellisten ja toimivien tilojen rakennuttaminen elinkaarihankkeena -seminaarin 15.11.2017 Kuntatalolla. Tule kuulemaan, miten tällaiset tilat toteutetaan kustannustehokkaasti. Kutsu on tarkoitettu kunnan luottamushenkilöille ja virkamiehille. Toivomme, että lähetät sen myös eteenpäin organisaatiossasi.

Seminaarissa kerrotaan, mikä elinkaarihanke on käytännössä, miksi, mihin ja miten sitä kannattaa hyödyntää. Puhujina elinkaarihankkeita toteuttaneiden kuntien ja kaupunkien sekä Kuntaliiton, Kuntarahoituksen ja Inspiran edustajia. Tilaisuuden tarkempi ohjelma on kutsun lopussa.

Seminaariin on rajoitettu määrä paikkoja, joten sitova ennakkoilmoittautuminen on välttämätön.

Ilmoittaudu Avoin ilmoittautumislinkki heti tai viimeistään 1.11.2017.

Seminaari on maksuton kunnanvaltuustojen jäsenille, muille osallistujille seminaarin hinta on 250 €/henkilö (saman kunnan tai kaupungin virkamiehille enintään 500 €/ kunta /kaupunki).

Lisätiedot:

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen

Jussi Niemi

Jussi
Niemi
Tilapalvelupäällikkö

• Kunnallisen toimitilaomaisuuden kehittäminen; kiinteistöjohtamisen ohjaus.
Alueet ja yhdyskunnat
Tekniikka