Henkilötietojen käsittelyn ehdot päivitetty

Kuntaliitto on yhteistyössä Kuntahankinnat Oy:n, Hansel Oy:n ja Julkisen hankintojen neuvontayksikön kanssa laatinut malliehdot tietosuojan huomioimiseksi sellaisissa sopimuksissa, joissa palveluntuottaja käsittelee tilaajan henkilötietoja tilaajan puolesta. Henkilötietojen käsittelyn ehdoista on nyt julkaistu päivitetty versio.

Ehdot liittyvät vuonna 2017 julkaistuun ohjeeseen Tietosuoja-asetuksen huomioiminen kilpailutettaessa julkisia hankintoja. Ruotsinkielinen käännös ilmestyy myöhemmin.

Lisää aiheesta

Palvelusähköposti-symboli

Palvelusähköposti
hallintolakimiehet

Palvelemme muun muassa kuntien hallintoon ja johtamisjärjestelmään, päätöksentekoon ja hallintomenettelyyn sekä julkisuuteen ja tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme kuntien henkilöstöä ja luottamushenkilöitä heidän tehtäviinsä liittyvissä asioissa. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti palvelusähköpostiamme.

Lakiasiat
Palvelusähköpostit
Ida Sulin

Ida