Pidä yllä ammattitaitoasi

Luottamushenkilön ajokorttisarja ja muut lakikoulutukset alkuvuonna 2019

""

Kuntaliitto ja FCG järjestävät säännöllisesti suomenkielisiä lakiaiheisia koulutuksia. Tutustu alla alkuvuoden 2019 lakikoulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Mopokortista pimeänajon kurssiin - uusi räätälöity koulutussarja luottamushenkilöille

FCG aloittaa uuden koulutussarjan, jossa osallistujien kokemus kuntamaailmasta huomioidaan aidosti.

Mopokortti-osio on suunnattu aloitteleville päättäjille. Koulutuksessa ei pitäydytä vain perusasioissa, mutta lähestymiskulma ottaa huomioon osallistujien tilanteen uusina luottamushenkilöinä.

Ajokortti-kurssi syventää edellistä ja antaa hyvät valmiudet vaativiinkin luottamustehtäviin, kuten puheenjohtajuuksiin.

Liukkaan kelin kurssi tarjoaa aitoja esimerkkejä kuntamaailman tiukoista tilanteista.

Pimeänajon kurssi ei esittelyjä kaipaa – jokainen pitkään kuntamaailmassa vaikuttanut luottamushenkilö tietää, että kaikista asioista ei voi kirjoittaa edes koulutusesitteeseen.

Kouluttajana toimii lakimies Annaliisa Lehtinen, joka on tunnettu keskustelevasta ja rempseästä otteestaan. Hänellä on vuosien kokemus kuntien kanssa työskentelystä; Lehtinen on työskennellyt sekä kunnissa että niiden neuvonantajana.

Varmista kuntasi luottamushenkilöille paikat jo nyt, tämä koulutus täyttyy nopeasti!

Koulutussarjan päivämäärät:

Muut lakikoulutukset

Muutokset ovat mahdollisia. Tutustu koko FCG:n suomenkieliseen kurssitarjontaan osoitteessa koulutus.fcg.fi. Tämän sivun linkit toimivat niin kauan kuin kurssi on FCG:n sivustolla.

Voit myös itse hakea lakiaiheisia koulutuksia FCG:n koulutuskalenterin Minua kiinnostaa -kohdasta. Valitse tällöin aiheeksi Hallinto- ja lakiasiat, tiedonhallinta.

Ruotsinkieliset lakikoulutukset

Ruotsinkielisiä lakikoulutuksia järjestää Kuntaliiton ruotsinkielinen tiimi. Listan ruotsinkielisistä lakikoulutuksista löydät Kommunforbundet.fi-sivustolta.