Kuntien viestintäverkostot

Kokouksessa.

Kuntaliiton viestintä tukee kuntien viestintää koordinoimalla kunta-alan viestintä- ja markkinointitehtävissä toimiville suunnattuja verkostoja. Vuosittain järjestetään koulutusta ja tapaamisia. Viestintään ja yhteydenpitoon ovat käytettävissä Kuntaviestijä-uutiskirje, vuorovaikutteiset sähköpostilistat ja muut verkostot.

Kuntaviestijä-uutiskirje

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Kuntaviestijä-uutiskirje nostaa esille hyviä esimerkkejä, tapahtumia ja selvityksiä kunta-alan viestinnästä. Tutustu, tilaa ja lähetä vinkkejä.

Sähköpostilistat

Kuntaliiton sähköpostilistat on suunnattu ainoastaan kunta-alan viestintä- ja markkinointitehtävissä toimiville henkilöille. Sähköpostilistat toimivat vuorovaikutteisesti keskusteluvälineinä. Voit hakea tukea tai vinkkejä omaan työhösi sähköpostilistojen avulla. Halutessasi sähköpostilistoille ota yhteyttä Kuntaliiton viestintään.

Kuntamarkkinoijat

Kuntamarkkinointi-sähköpostilista on tarkoitettu kuntien-, kuntayhtymien, sairaanhoitopiirien ja maakuntaliittojen markkinoinnin parissa pää- tai sivutoimisesti työskenteleville.

Kuntatiedottajat

Kuntatiedottajien verkostoon voivat liittyä kaikki kunta-alalla päätoimisesti viestinnän parissa työskentelevät. Kuntatiedottajien sähköpostilistan välityksellä keskustellaan kuntien viestinnästä ja kysellään neuvoja kollegoilta.

Maakuntatiedottajat

Maakuntaliittojen tiedottajilla on oma verkosto; tiedottajat tapaavat toisiaan aika ajoin ja käytössä on yhteinen sähköpostilista. 

Piiri-verkosto

Kunta-alan markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten yhteistyöverkosto tarjoaa jäsenilleen vuosittain kuntamarkkinoinnin SM-kilpailujen ja suurtapahtuman lisäksi 3-4 maksutonta seminaaria. Voit liittyä Piiri-verkostoon täältä.

Soster -tiedottajat

Sairaanhoitopiirien ja kuntien sosiaali- ja terveystoimen tiedottajilla on jo pitkään ollut käytössä oma sähköpostilista. Eri sairaanhoitopiirit organisoivat myös viestintätapaamisia, joissa käsitellään ajankohtaisia teemoja.

Verkkotiedottajat

Kuntien ja kuntayhtymien verkkoviestijät ovat tehneet yhteistyötä koko 2000-luvun ajan. Verkkotiedottajat tapaavat kerran vuodessa eri kaupunkien ja Kuntaliiton järjestämissä tapaamisissa. Käytössä on myös oma vuorovaikutteinen sähköpostilista, joka tarjoaa mahdollisuuden hyvien käytäntöjen vaihtoon.

Liity Kuntaliiton viestinnän verkostoihin ja sähköpostilistoille

Yhteystiedot

Tiedot tallennetaan Kuntaliitto asiakasrekisteriin. Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen tietosuoja- ja rekisteriseloste Kuntaliiton asiakasrekisteristä löytyy täältä.
Raija Heino

Etunimi
Raija
Sukunimi
Heino
viestintäkoordinaattori

Yhteystiedot
Puhelinnumero
+358 9 771 2017
Kännykkä
+358 50 623 18
Vastuualueet
  • viestinnän koordinointi
  • mediaviestintä
  • yksikön sihteerin tehtävät
Organisaatio
Suomen Kuntaliitto ry
Yksikkö
Viestintä
Tiimi
Ajankohtaisviestintä
Lisätietoa

Lomalla 21.5.18 alkaen.