Markkinointi- ja viestintätyön tukena

Piiri-yhteistyöverkosto

Piiri

Ohjelma ja Ilmoittautuminen Piiritapahtumaan 2018

Piiri toimii yhteistyö- ja sparrausverkostona markkinoinnin tekijöille

Toiminnan tarkoituksena onkin pitää yllä laajaa markkinointi- ja viestintäosaajien kehittämis- ja vertaisverkostoa, joka kehittää osaamista kunta-alalla ja nostaa kuntamarkkinoinnin ja viestinnän asemaa sekä arvostusta yleisesti kuntapäättäjien keskuudessa.Toiminnan tavoitteena on kehittää kuntien, seutujen ja alueiden markkinointiosaamista.

Piiri on aloittanut toimintansa vuonna 2006 Suomen Kuntaliiton, Seudulliset Kehittämisyhtiöt SEKES ry:n ja Suomen matkailun alue-organisaatiot SUOMA ry:n yhteishankkeena.

Piiri-verkoston tarkoitus

Kuntamarkkinoinnin Piiri-verkoston ja SM-kilpailun alkuperäisessä hankekuvauksessa on kiteytetty verkoston tarkoitus:
”Tarkoitus on verkottaa kuntaomisteisten tai -rahoitteisten organisaatioiden markkinoinnin ja viestinnän asiatuntijatehtävissä toimivat henkilöt yhteen ja kehittää kuntamarkkinoinnin osaamista kuntasektorilla. Liittymällä PIIRIin saa yhteistä informaatiota ja sparrausta kuntamarkkinoinnin kehittämiseen. Kuntamarkkinoinnin osaajien omalla verkostolla tuetaan alan toimijoiden välistä vuorovaikutusta ja välitetään tietoa keskitetysti kaikille osapuolille.”

Lähde mukaan avoimeen ja aktiiviseen kunta-alan yhteistyö- ja kehittämisverkostoon!

 

Piiri-jäsenyydestä on hyötyä

Piiri-verkosto tarjoaa jäsenilleen maksuttomia teematapaamisia ja asiantuntija- sekä case-esittelyjä päivänpolttavista kunta- ja aluemarkkinoinnin teemoista. Verkostomainen toiminta mahdollistaa ajatusten ja kokemusten vaihdon muiden jäsenten kanssa. Piiri-tapahtumat toimivat verkoston kontaktipintana. Piiri-tapahtuma "Kuntamarkkinoinnin näköalapaikka" järjestetään vuosittain keväällä.  Piirin vuosikalenteriin kuuluvat lisäksi maksuttomat tilaisuudet, joissa keskitytään tietyn teeman ajankohtaisasioihin Piiri-yhteistyöyritysten isännöimänä. Piiri-verkoston jäsenyys on kuntataustaisille organisaatioille maksuton eikä velvoita mihinkään.

Piiri-verkoston jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kuntaomisteisen organisaation markkinointi- ja viestintätehtävissä toimiva tai kuntapäättäjä.

 

 

tags

Piiri-tapahtumat

Piiri-verkosto järjestää vuoden mittaan vuorovaikutus- ja sparraustapahtumia.

Jäsenedut ja liittyminen jäseneksi

Piiri mahdollistaa ajatusten ja kokemusten vaihdon muiden jäsenten kanssa.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu

Kultaa ja kunniaa kuntien markkinoinnille.

Yhteistyökumppanit

Piiri-verkosto on ainutlaatuinen kumppanuusverkosto.
Tervetuloa Piiri-tapahtumaan Seinäjoelle Tervetuloa Piiri-tapahtumaan Seinäjoelle 16.-17.5.2018

Vastaa HP:n kutsuun ilmoittautumalla mukaan nyt https://www.kuntaliitto.fi/asiantuntijapalvelut/viestinta-ja-markkinointi/piiri-yhteistyoverkosto/piiri-tapahtumat
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu | Kuntaliitto Kuntamarkkinoinnin SM-kisa 2018 on käynnissä. Kisassa on jo parikymmentä kilpailutyötä mutta vielä ehdit mukaan ilmoittautumalla 9.3. mennessä.
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu kokoaa vuosittain Suomen kuntien ja seutujen markkinoinnin tekijät arvioimaan omaa työtään ja oppimaan hyvistä käytännöistä. Kilpailu järjestetään osana Piiri-verkostoa. Järjestäjinä toimivat ...
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntapalkinto Ylöjärvelle Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta palkittiin keskiviikkona 17. tammikuuta Lempäälän Ideaparkissa. Voittajaksi parhailla pisteillä ylsi Ylöjärven kaupunki. Voittajakunta saa vuoden ajan käyttää Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta -nimikettä.
Piiri shared a link.
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu | Kuntaliitto Onko kunnassanne vuonna 2017 toteutettu tai parhaillaan käynnissä kampanja, jossa olisi aineksia Kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuteen.

Mikä on Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu?
Kilpailutyön aiheena voi olla esimerkiksi kunnan kilpailukyvyn parantaminen, matkailu, rekrytointi tai kuntaa markkinoiva tuote.
Kilpailutyö voi käsittää koko seudun tai kunnan ...
Matkailussa imagoa ei voi siirtää Mistä syntyy matkailumarkkinointi? Alueellisesta yhteistyöstä, investoinneista, verkostoitumisesta, pitkäjänteisyyttä...vai jotain muuta?
Savon matkailua innoitettiin hyödyntämään Lappi-huumaa (SS 28.12.). Pääkirjoituksessa hehkutettiin muun muassa Kuusamon matkailun ilmiömäistä kasvua ja ihmeteltiin samalla, mikseivät nuo turistivirrat voisi kulkea vain piirun verran alempana tuoden kasvua myös ...

Hae lisää

Etunimi
Ulla
Sukunimi
Kotila
julkaisuassistentti

Yhteystiedot
Puhelinnumero
+358 9 771 2199
Kännykkä
+358 50 411 8421
Vastuualueet

julkaisujen myynti