Vauva neuvolassa

AKUSTI-foorumi on alueiden ja kuntien, Kuntaliiton sekä kansallisten toimijoiden yhteinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon verkosto, joka toimii Kuntaliitossa projektirahoituksella. Työtä rahoittavat sairaanhoitopiirit, STM ja Kuntaliitto.

Toteutettavista kansallisista yhteistyökohteista ja käynnistettävistä projekteista sovitaan AKUSTIn johtoryhmässä. Valmistelevaa työtä tekee sekä Kuntaliitossa työskentelevä sihteeristö, että AKUSTIn työvaliokunta.

AKUSTIn toiminta on avointa, ja kehitysprojektien tulokset ovat laajasti käyttöönotettavissa ja selvitysten tulokset hyödynnettävissä.

AKUSTI-foorumin väliarvioinnin yhteydessä kartoitettiin vuoden 2019 toiminnan painopistealueita. Painopistealueet tekemiselle ovat:

• ”Muutoksen tukija”: Organisaatiomuutoksia ja Sote-tietojärjestelmien yhtenäistämistä tukevat selvitykset, ohjeet ja asiantuntija-apu.
  • "Edunvalvoja”: Sote-tietohallintotoimijoiden näkemysten kokoaminen ja edistäminen kansallisessa kehittämistyössä ja lainsäädännössä.
  • "Yhteistyö ja verkostoalusta”: Sote-tietohallinnon kehittämisteemoihin liittyvän toimijoiden välisen vuoropuhelun lisääminen mm. verkostojen, seminaarien, opintomatkojen avulla.

Pysy ajantasalla AKUSTI-foorumin toiminnasta ja sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyön tapahtumista. Liity AKUSTI-viestintäkirjeen tilaajiin tästä. Jo ilmestyneet viestintäkirjeet löydät tästä.

AKUSTIn uusin markkinointikirje

Sähköistä viestintää AKUSTIsta 2/2019

Kansalliset kehittämishankkeet

UNA-, ODA, ja Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeet.

Kesäseminaarit ja tiedonhankintamatkat

Nyt meneillään

Kokouskuva

AKUSTI-foorumin ryhmät ja toimintamalli

AKUSTI-foorumin toimintamallissa on päätöksiä tekevä johtoryhmä ja asioita valmisteleva työvaliokunta sekä nelihenkinen sihteeristö.
narrow
Kenkiä

Maakuntien digigvalmistelijoiden verkosto

narrow
Karri Vainio

Karri
Vainio

• Sähköinen tiedonhallinta ja tietojärjestelmäratkaisut
  • Kokonaisarkkitehtuuri
Twitter-tili
Hanna Menna

Hanna
Menna

+358 9 771 2043
  • AKUSTI-hankkeen sihteeristön tehtävät, projektit ja viestintä.
Jani Jussila

Jani
Jussila

+358 9 771 2023
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät määräaikaisen jatkokauden (2017–2019) aikana.
Timo Ukkola

Timo
Ukkola

+358 9 771 2091
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät.
Twitter-tili