Vauva neuvolassa

AKUSTI-foorumi on alueiden ja kuntien, Kuntaliiton sekä kansallisten toimijoiden yhteinen sosiaali- ja terveydenhuollon verkosto, joka toimii Kuntaliitossa projektirahoituksella. Työtä rahoittavat sairaanhoitopiirit, STM ja Kuntaliitto.

Rakenteiden osalta tavoitteet ovat:

• maakuntien muodostamisen tukeminen
  • ICT-ratkaisuihin liittyvä toiminnan jatkuvuuden turvaaminen
  • kansallisen yhteistyön toimintamallin sopeuttaminen meneillään oleviin rakenneuudistuksiin.

Vuoden 2018 tietohallintoyhteistyön tavoitteet ovat projektitoiminnan osalta:

• käynnissä olevan kehittämistyön turvaaminen
  • hankkeiden välisen työnjaon selkeyttäminen
  • hankkeissa syntyvien ratkaisujen hyödyntämisen turvaaminen tulevissa rakenteissa.

Toteutettavista kansallisista yhteistyökohteista ja käynnistettävistä projekteista sovitaan AKUSTIn johtoryhmässä. Valmistelevaa työtä tekee sekä Kuntaliitossa työskentelevä sihteeristö että AKUSTIn työvaliokunta. Varsinaiset kehitysprojektit toteutetaan alueilla ja kunnissa. AKUSTIn toiminta on avointa, ja kehitysprojektien tulokset ovat laajasti käyttöönotettavissa.

Vuoden 2018 kehittämiskohteet ovat asiakas- ja potilastietojärjestelmät, kansalaisen sähköiset palvelut sekä valinnanvapaus ja kotona asuminen.

Pysy ajantasalla AKUSTI-foorumin toiminnasta ja sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyön tapahtumista. Liity AKUSTI-viestintäkirjeen tilaajiin tästä. Jo ilmestyneet viestintäkirjeet löydät tästä.

AKUSTIn uusin markkinointikirje

Sähköistä viestintää AKUSTIsta 11/2018

Karri Vainio

Karri
Vainio

• Sähköinen tiedonhallinta ja tietojärjestelmäratkaisut
  • Kokonaisarkkitehtuuri
Twitter-tili
Hanna Menna

Hanna
Menna

+358 9 771 2043
  • AKUSTI-hankkeen sihteeristön tehtävät, projektit ja viestintä.
Jani Jussila

Jani
Jussila

+358 9 771 2023
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät määräaikaisen jatkokauden (2017–2019) aikana.
Timo Ukkola

Timo
Ukkola

+358 9 771 2091
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät.
Twitter-tili