Talous- ja toimintatilaston luokitukset

Talous- ja toimintatilaston luokitukset 2012 -julkaisu

Talous- ja toimintatilaston tiedonkeruun ja tietosisältöjen  muutoksista tiedotetaan jatkossa Tilastokeskuksen www-sivuilla.

Talous- ja toimintatilaston luokitukset -opasta ei enää päivitetä Kuntaliiton toimesta. Tietosisältöjen kuvaukset ja määritelmät ovat saatavilla seuraavasta osoitteesta:

Kuntien ja kuntayhtymien talous- ja toimintatilaston luokitukset 2012 ‑julkaisu korvaa  vuoden 2006 julkaisun.

On erittäin tärkeää, että muuttuneista luokituksista tiedotetaan välittömästi ja ne toimitetaan käyttöön jokaiselle henkilölle, jotka joutuvat työssään osallistumaan tietojen keräämiseen. Luokituksia tarvitaan mm. kirjanpidon tai muun tietojärjestelmän sisältöjen muokkaamiseksi sellaisiksi, että tiedot ovat vaivattomasti saatavissa tilastointia varten.

Talous- ja tomintatilaston luokitukset 2012 -julkaisu ja luentomateriaali löytyvät alhaalta liitteet-osiosta.

Aiheesta lisää muualla verkossa:

Mikko Mehtonen

Mikko
Mehtonen
Erityisasiantuntija

• talouden ohjaus
  • tuottavuus ja vaikuttavuus
  • talous- ja toimintatilaston luokitukset
  • kustannuslaskenta
Kuntatalous