Kuntaviestintä ja -markkinointiverkosto

Yhteistyötä kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän tekijöille

Kuntakentän markkinointi- ja viestintäosaajien verkosto kehittää kuntien, seutujen ja alueiden markkinointiosaamista. Näkyvä toiminta kohottaa kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän asemaa sekä arvostusta kuntapäättäjien ja sidosryhmien keskuudessa.

Kuntamarkkinoinnin verkosto aloitti toimintansa vuonna 2006 Suomen Kuntaliiton, Seudulliset Kehittämisyhtiöt SEKES ry:n ja Suomen matkailun alue-organisaatiot SUOMA ry:n yhteishankkeena. Nämä tahot ovat edelleen myös Kuntamarkkinoinnin SM-kisan takana.

Kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän verkosto tarjoaa SM-kisan ja tapaamisia maksutta kunta-alan markkinointia hoitaville. Verkoston jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kuntaomisteisen organisaation markkinointi- ja viestintätehtävissä toimiva tai kuntapäättäjä.

Kun työskentelet kunnassa tai kuntataustaisessa organisaatiossa, voit liittyä kuntamarkkinoinnin verkostoon alla olevalla lomakkeella ja saat tietoa sähköpostiisi. Facebookissa voit pyytää jäseneksi kuntaviestinnän ja -markkinoinnin ryhmään ja käydä keskustelua kollegojen kanssa.

tags
Eija Rautiainen

Etunimi
Eija
Sukunimi
Rautiainen
Markkinointipäällikkö

Yhteystiedot
Puhelinnumero
+358 9 771 2330
Kännykkä
+358 45 316 1600
Vastuualueet
  • markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • tapahtumat
  • Kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän verkosto
Organisaatio
Suomen Kuntaliitto ry
Yksikkö
Viestintä