Kuntamarkkinoinnin verkosto ja SM-kisa

Yhteistyötä kuntamarkkinoinnin tekijöille

Kuntakentän markkinointi- ja viestintäosaajien verkosto kehittää kuntien, seutujen ja alueiden markkinointiosaamista. Näkyvä toiminta kohottaa kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän asemaa sekä arvostusta kuntapäättäjien ja sidosryhmien keskuudessa.

Kuntamarkkinoinnin verkosto aloitti toimintansa vuonna 2006 Suomen Kuntaliiton, Seudulliset Kehittämisyhtiöt SEKES ry:n ja Suomen matkailun alue-organisaatiot SUOMA ry:n yhteishankkeena. Nämä tahot ovat edelleen myös Kuntamarkkinoinnin SM-kisan takana.

Kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän verkosto tarjoaa SM-kisan ja tapaamisia maksutta kunta-alan markkinointia hoitaville. Verkoston jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kuntaomisteisen organisaation markkinointi- ja viestintätehtävissä toimiva tai kuntapäättäjä.

Voit liittyä kuntamarkkinoinnin verkostoon alla olevalla lomakkeella ja saat tietoa sähköpostiisi. Facebookissa voit pyytää jäseneksi kuntaviestinnän ja -markkinoinnin ryhmään ja käydä keskustelua kollegojen kanssa.

Eija Rautiainen

Eija
Rautiainen
Markkinointipäällikkö