Sosiaali- ja terveydenhuollon varautuminen ja jatkuvuudenhallinta -koulutukset 2019

Aluekierroskartta koulutuspaikoista

Sosiaali- ja terveysministeriö, Kuntaliitto ja Työterveyslaitos järjestävät yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon turvallisuudesta ja valmiudesta vastaaville henkilöille, SOTE-esimiehille ja johdolle suunnatun alueellisen koulutuskiertueen.

Koulutus antaa työkaluja varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan johtamiseen ja suunnitteluun. Koulutuspäivän aikana saat tietoa viimeisimmistä ohjeista ja suosituksista sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon varautumisesta ja valmiussuunnittelusta sekä organisaatioresilienssistä.

Koulutus on maksuton.

Toivomme osallistumista ensisijaisesti paikan päälle. Etäosallistujille järjestetään webinaari 9.12.2019.

Koulutuksiin haetaan vahvaa alueellista ja paikallista ulottuvuutta. Tavoitteena on lisäksi alueellinen verkostoituminen, yhteisen näkemyksen muodostaminen sekä hyvien käytänteiden jakaminen.

Koulutuskiertueen aikataulut:

5.11.2019 klo 9.00-15.30 Oulu, Oulun yliopistollinen sairaala

6.11.2019 klo 9.30-16.00 Kuopio, Kuopion yliopistollinen sairaala
Avauspuheenvuoren tallenne

19.11.2019 klo 9.00-15.30 Tampere, Auditorio Attila
Avauspuheenvuoron tallenne

20.11.2019 klo 9.00-15.30 Turku, Turun yliopistollinen sairaala (T-sairaala)

3.12.2019 klo 9.00-15.30 Helsinki, Kuntatalo

9.12.2019 klo 9.00-12.30 Webinaari

Liitteet:

Palvelusähköposti-symboli

Palvelusähköposti
sosiaali ja terveys

Sähköposti

Palvelemme kuntien henkilöstöä ja luottamushenkilöitä sosiaali- ja terveydenhuoltoa koskevissa asioissa. Näissä kysymyksissä suosittelemme käyttämään ensisijaisesti palvelusähköpostiamme.

Sosiaali ja terveys
Palvelusähköpostit