AKUSTI-areena: ajankohtaista keskustelua sote-tiedonhallinnasta

Oletko kiinnostunut siitä, miten Kanta-arkiston tai Omakannan toiminnalliset vaatimukset syntyvät? Pohditko sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen yhdistämistä? Suunnitteletko palveluja moniammatillisesta näkökulmasta? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua AKUSTI-areena -seminaarien tarjontaan. Tapahtumien tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnasta ja palveluiden kehittämisestä.

Vuonna 2021 konsepti uudistuu siten, että tapahtumat ovat kokonaan verkossa ja ne ovat aiempaa lyhyempiä. Sisällöstä sen sijaan ei ole tingitty, vaan AKUSTI-foorumi tarjoaa edelleen vuoropuhelua ja keskustelua ajankohtaisista sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan teemoista. Tapahtumiin voi osallistua matalalla kynnyksellä ja ne ovat katsottavissa jälkikäteen!

Tilaisuudet ovat suunnattu muun muassa sosiaalihuollon ja terveydenhuollon ammattilaisille, tietojärjestelmien pääkäyttäjille, tietojärjestelmätoimittajien edustajille sekä alueellisille kehittäjille.​ Jos työhösi kuuluu esimerkiksi kanta-toimintojen kehittäminen tai käyttöönotto, palveluiden kehittäminen tai tietojärjestelmäkoulutuksien suunnittelu ja järjestäminen, AKUSTI-areenoista saat eväitä työhösi.   

Lisäksi kannattaa tilata AKUSTIn Viestintäkirje, josta saat ajankohtaista tietoa AKUSTI-foorumin tulevista tapahtumista.

 

Hyvin Oy:n logo

Hyvil palvelee hyvinvointialueiden työntekijöitä ja päättäjiä sote- ja pelastusasioissa

Sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen asiantuntijapalvelumme ovat siirtyneet 1.1.2023 Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:lle. Emme enää jatkossa päivitä näiden verkkosivujen sisältöä.

lateral-image-left