AKUSTI-foorumin kesäseminaarit ja tiedonhakumatkat

AKUSTIn kesäseminaari 19.5. - 20.5.2022

AKUSTIn perinteinen kesäseminaari järjestettiin Rantasalmella, Järvisydämessaä. Tilaisuudessa käsiteltiin aina ajankohtaista tietoturvaa sekä sote-ICT yhteistyötä nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu materiaaleihin täällä.

AKUSTIn tiedonhankintamatka 26. - 29.4.2022 Sitges

AKUSTIn perinteinen tiedonhankintamatka suuntautui Espanjan Sitgesiin. Tutustu materiaaleihin täällä.

***

Tiedonhankintamatka Berliiniin 4.-6.11.2019

AKUSTI-foorumi on järjestänyt vuosittain sote-ICT ja tiedonhallintaan liittyvän tiedonhankintamatkan Eurooppaan (edelliset matkat suuntautuivat Tanskaan, Ruotsiin & Norjaan sekä Iso-Britanniaan). Matkan tarkoituksena on oppia kohdemaan sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmästä sekä siihen liittyvästä tietohallinnosta. Erityisesti mielenkiinnon kohteena Berliinin matkalla oli digitalisaation hyödyntäminen terveydenhuollossa.

Orientaatiopuheenvuorossa Marcus Müller Business Finlandista avasi meille Saksan terveydenhuoltojärjestelmän toimintaa. Toisena päivänä osallistuimme Euroforum “Health - The Digital Leaders” -seminaariin, johon osallistujia löytyi Saksasta, Suomesta, Tanskasta, Itävallasta ja Singaporesta. Kolmen päivän sessio sisälsi myös antoisia keskusteluja sekä vierailun Charitén yliopistolliseen sairaalaan, joka on yksi suurimmista yksityisistä sairaalaketjuista Saksassa.

Matkakertomus kokoaa kokemuksemme yhteen. Se ja matkalla nähdyt esitykset löytyvät alla olevista linkeistä. Luennoitsijoiden Linkedin-profiileihin pääset tutustumaan klikkaamalla matkakertomuksen esittäjänimiä. 

Tiedonhankintamatkat

Esitysmateriaalit AKUSTI-foorumin aiemmista tiedonhankintamatkoista Iso-Britanniaan, Tanskaan Kööpenhaminaan ja Ruotsiin sekä Norjaan.

lateral-image-left

Kesäseminaarit

Esitysmateriaalit AKUSTIn aiemmista kesäseminaareista Naantaliin, Nokialle ja Hämeenlinnaan.

lateral-image-right
Hyvin Oy:n logo

Hyvil palvelee hyvinvointialueiden työntekijöitä ja päättäjiä sote- ja pelastusasioissa

Sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen asiantuntijapalvelumme ovat siirtyneet 1.1.2023 Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:lle. Emme enää jatkossa päivitä näiden verkkosivujen sisältöä.

lateral-image-left
Löydä lisää sisältöä samoista teemoista