AKUSTI-foorumin kesäseminaarit ja tiedonhakumatkat

AKUSTIn kesäseminaari 2020 siirretään loppuvuoteen

AKUSTIn perinteinen kesäseminaari siirrettiin kesäkuulta korona-tilanteen vuoksi pidettäväksi 2.–3.12.2020. Tilaisuus järjestetään Oulun Hotelli Lasaretissa. Ilmoittautuminen on alkanut ja siihen pääset tästä.

Kesäseminaarin pääteema pysyy näillä näkymin samana: "Opitaan toisistamme ja prosesseistamme​". Seminaarin pohjimmaisena teemana on tietenkin sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinto. Seminaarissa kuulemme puheenvuoroja mm. UNA Oy:ltä, sairaanhoitopiireiltä ja STM:ltä.  Aiheina mm. Terveyskylän käyttöönottokokemukset sekä pandemiapaneeli.​ Tilaisuus huipentuu vierailuun kohteessa, jossa tiedonhallinta ja teknologia on viritetty huippuunsa.

Ohjelma tarkentuu syksyllä. Julkaisemme sen tällä sivulla ja toimitamme sähköpostitse ilmoittautuneille.

 

***

Tiedonhankintamatka Berliiniin 4.-6.11.2019

AKUSTI-foorumi on järjestänyt vuosittain sote-ICT ja tiedonhallintaan liittyvän tiedonhankintamatkan Eurooppaan (edelliset matkat suuntautuivat Tanskaan, Ruotsiin & Norjaan sekä Iso-Britanniaan). Matkan tarkoituksena on oppia kohdemaan sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmästä sekä siihen liittyvästä tietohallinnosta. Erityisesti mielenkiinnon kohteena Berliinin matkalla oli digitalisaation hyödyntäminen terveydenhuollossa.

Orientaatiopuheenvuorossa Marcus Müller Business Finlandista avasi meille Saksan terveydenhuoltojärjestelmän toimintaa. Toisena päivänä osallistuimme Euroforum “Health - The Digital Leaders” -seminaariin, johon osallistujia löytyi Saksasta, Suomesta, Tanskasta, Itävallasta ja Singaporesta. Kolmen päivän sessio sisälsi myös antoisia keskusteluja sekä vierailun Charitén yliopistolliseen sairaalaan, joka on yksi suurimmista yksityisistä sairaalaketjuista Saksassa.

Matkakertomus kokoaa kokemuksemme yhteen. Se ja matkalla nähdyt esitykset löytyvät alla olevista linkeistä. Luennoitsijoiden Linkedin-profiileihin pääset tutustumaan klikkaamalla matkakertomuksen esittäjänimiä. 

Tiedonhankintamatkat

Esitysmateriaalit AKUSTI-foorumin aiemmista tiedonhankintamatkoista Iso-Britanniaan, Tanskaan Kööpenhaminaan ja Ruotsiin sekä Norjaan.

lateral-image-left

Kesäseminaarit

Esitysmateriaalit AKUSTIn aiemmista kesäseminaareista Naantaliin, Nokialle ja Hämeenlinnaan.

lateral-image-right
tags
Hanna Menna

Etunimi
Hanna
Sukunimi
Menna
Erityisasiantuntija

Yhteystiedot
Puhelinnumero
+358 9 771 2043
Kännykkä
+358 50 448 5140
Vastuualueet
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät.
Organisaatio
Suomen Kuntaliitto ry
Yksikkö
Sosiaali ja terveys
Tiimi
Tieto- ja talous