AKUSTI-foorumi

AKUSTI-foorumi on alueiden ja kuntien, Kuntaliiton sekä kansallisten toimijoiden yhteinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon muutoksia tukeva verkosto.

AKUSTIn toiminta on avointa, ja kehitysprojektien tulokset ovat laajasti käyttöönotettavissa ja selvitysten tulokset hyödynnettävissä.  Toteutettavista yhteistyökohteista ja käynnistettävistä projekteista sovitaan AKUSTIn johtoryhmässä. Valmistelevaa työtä tekee sekä Kuntaliitossa työskentelevä sihteeristö, että AKUSTIn työvaliokunta.

AKUSTI-foorumin väliarvioinnin yhteydessä kartoitettiin vuoden 2019 toiminnan painopistealueita. Painopistealueet tekemiselle ovat:

• ”Muutoksen tukija”: Organisaatiomuutoksia ja Sote-tietojärjestelmien yhtenäistämistä tukevat selvitykset, ohjeet ja asiantuntija-apu.

• "Yhteinen vaikuttamistyö”: Sote-tietohallintotoimijoiden näkemysten kokoaminen ja edistäminen kansallisessa kehittämistyössä ja lainsäädännössä.

• "Yhteistyö ja verkostoalusta”: Sote-tietohallinnon kehittämisteemoihin liittyvän toimijoiden välisen vuoropuhelun lisääminen mm. verkostojen, seminaarien, opintomatkojen avulla.

Pysy ajantasalla AKUSTI-foorumin toiminnasta ja sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyön tapahtumista. Liity AKUSTI-viestintäkirjeen tilaajiin tästä. Jo ilmestyneet viestintäkirjeet löydät tästä.

AKUSTIn uusimmat markkinointikirjeet:

Sähköistä viestintää AKUSTIsta 1/2020

Sähköistä viestintää AKUSTIsta 8/2019

Sähköistä viestintää AKUSTIsta 7/2019

AKUSTI-foorumin ryhmät ja toimintamalli

AKUSTI-foorumin toimintamallissa on päätöksiä tekevä johtoryhmä ja asioita valmisteleva työvaliokunta sekä nelihenkinen sihteeristö.

AKUSTIssa NYT

AKUSTI-foorumin käynnissä ja valmisteltavana olevat projektit. Sisältää myös linkit seminaareihin ja tapahtumiin.

AKUSTI-areena

Seuraavat AKUSTI-areenat 6.2. ja 11.3.2020.

Julkaisut

AKUSTI-foorumin projektien julkaistut tuotokset.

AKUSTI-projektit ja kansalliset kehittämishankkeet

AKUSTI-foorumin projektit ja kansalliset kehittämishankkeet UNA-, ODA, ja Virtuaalisairaala 2.0.

Kesäseminaarit ja tiedonhankintamatkat

AKUSTI-foorumi on järjestänyt vuosittain sote-ICT ja tiedonhallintaan liittyvän tiedonhankintamatkan Eurooppaan sekä kesäseminaarin tilannekuvan ja verkostoinnin merkeissä.

Karri Vainio

Karri
Vainio

• Sote-rakenneuudistus
  • Sähköinen tiedonhallinta ja tietojärjestelmäratkaisut
Twitter-tili
Hanna Menna

Hanna
Menna

+358 9 771 2043
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät.
Timo Ukkola

Timo