Kunnan ja kuntayhtymän laskentatoimen koulutusohjelma 2017–2018, 1. jakso

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Hämeenlinna
Tapahtumapaikka
Hämeenlinna, Original Sokos Hotel Vaakuna
Osoite
Possentie 7
Hinta (ilman ALV)
590.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Laskentatoimen koulutusohjelma on Suomen kattavin kuntien ja kuntayhtymien talouden erityispiirteisiin perehdyttävä, sisällöltään moneen kertaan koeteltu ja loppuun asti hiottu koulutus.

Ohjelma antaa osallistujille kattavan kokonaiskuvan ja hyvän ymmärryksen kunnan ja kuntayhtymän talouden kokonaisuudesta. Koulutusohjelman hyväksytysti suorittaneet saavat hyvät valmiudet laajentaa omaa työnkuvaansa ja siirtyä uusiin, vaativampiin ja monipuolisempiin tehtäviin.

Koulutusohjelma toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa vuorottelevat lähiopetusjaksot ja etäopiskelujaksot. Edellisen jakson tentti pidetään ennen seuraavan jakson lähiopetuspäiviä Optima-verkko-oppimisympäristössä. Lähiopetusjaksoilla tutustutaan jaksojen keskeiseen oppisisältöön.

Ohjatulla etäopetuksella tarkoitetaan suunnitellun aikataulun mukaista opiskelua ja harjoitustehtävien tekemistä. Harjoitustehtävät palautetaan verkossa Optima-verkko-oppimisympäristössä, jossa myös tentti tehdään.

Koulutusohjelman hintaan sisältyy kaksi kirjaa: Arvonlisävero-opas kunnille ja kuntayhtymille (2012) sekä Kustannuslaskentaopas kunnille ja kuntayhtymille (2012). Koulutuksen laajuus vastaa 4,5 opintopistettä.

Tagit