Iäkkäiden tehostettu palveluasuminen sote-uudistuksessa -teemapäivä

Tapahtuma kaupunki
Tapahtuman järjestäjä
Suomen Kuntaliitto, sosiaali- ja terveysykskkö

Kuntatalolla järjestettiin 30.5.2017 Iäkkäiden tehostettu palveluasuminen sote-uudistuksessa -teemapäivä sote-uudistuksen alueellisille valmistelijoille.

Aamupäivällä varatoimitusjohtaja Hanna Tainio johdatteli päivän teemaan ja tutkimuspäällikkö Sari Kehusmaa THL:lta jatkoi kertomalla palveluasumisen nykytilasta seurantatutkimuksen valossa. Lääkintöneuvos Tuija Kumpulainen esitteli sote-järjestämislain ja valinnanvapauslain vaikutuksia tehostettuun palveluasumiseen.

Iltapäivällä keskityttiin palveluasumiseen kiinteistöjen näkökulmasta. Toimitusjohtaja Olavi Hiekka Maakuntien Tilakeskus Oy:sta kertoi tilakeskuksen kaavaillusta roolista. Tilaisuudessa kuultiin myös kuntaedustajien, Kuntaliiton ja Attendo Oy:n kommenttipuheenvuorot. Päivän päätteeksi toimitusjohtaja Kimmo Rönkä Setlementtiasunnoista esitteli asumisen innovatiivisia vaihtoehtoja.

Tagit