Media- ja haastatteluvalmennus

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Helsinki, FCG-talo
Osoite
Osmontie 34, Helsinki
Hinta (ilman ALV)
880.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Kuntapäättäjät ja media toimivat ihanteellisessa tilanteessa sujuvasti yhdessä, mutta usein kohdataan tilanteita, jolloin viesti ei ole sitä mitä on ajateltu ja media tarttuu joskus jopa epäolennaisiin seikkoihin. Miten haastatteluun tulisi valmistautua ja miten siinä esiinnytään, jotta oma viesti tulee ymmärretyksi oikein? Mitkä ovat haastattelutilanteen sudenkuopat ja mitä tapahtuu haastattelun jälkeen? Entä mitä media haluaa juuri nyt - ketkä ja mitkä aiheet valikoituvat haastatteluihin?

Näihin kysymyksiin vastaa täysin uusi valmennusohjelmamme, joka johdattaa osallistujat median maailmaan ja tarjoaa mahdollisuuden harjoitella haastattelutilanteita käytännössä. Kouluttajana toimii juontaja ja toimittaja Kirsi Heikel, jolla on yli 20 vuoden kokemus ajankohtaisohjelmien tuottamisesta sekä erilaisten tilaisuuksien juontamisesta ja keskustelujen vetämisestä. Harjoitukset kuvaa ammattikuvaaja, joka antaa palautetta harjoituksista omasta näkökulmastaan kameran takaa.

Valmennuspäivän sisältö rakennetaan osallistujien tarpeista lähtien ja jokainen osallistuja kontaktoidaan etukäteen. Ryhmään otetaan kerrallaan korkeintaan kahdeksan osallistujaa, millä varmistetaan valmennuksen henkilökohtainen ote, napakka rakenne ja tuloksellisuus. Tällä osallistujamäärällä jokaisesta ehditään tehdä päivän aikana kolme videoklippiä, jotka osallistuja saa itselleen oppimateriaalina.

Virallinen ilmoittautuminen päättyy 8.11. Osallistujia otetaan mukaan ohjelman alkuun saakka mikäli paikkoja on vapaana.