Kuntapuheenjohtajapäivät 2018

590.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Päivät on tarkoitettu kuntien valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajille sekä varapuheenjohtajille, pormestareille ja apulaispormestareille, osa- ja kokoaikaisille puheenjohtajille sekä Suomen Kuntaliiton sertifioimille kuntapuheenjohtajille.

Tarjoamme paikan verkostoitua, tavata kollegoja eri puolilta maata sekä saada tietoa polttavista ajankohtaista kysymyksistä. Kuntapuheenjohtajapäivät toteutetaan vuosittain, sisartapahtuman Kuntajohtajapäivien tavoin.

Tapahtuma järjestetään yhteisvoimin Suomen Kuntaliiton, tämän vuoden isäntäkaupungin Seinäjoen ja FCG Finnish Consulting Groupin toimesta.

Löydät 2017 vuoden tunnelmia ja tietoa – oivalluksia ja oppeja: #KPJpäivät.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on kaksi viikkoa ennen tilaisuuden alkua eli 30.5. Tervetuloa!