Sihteerifoorumi 2018

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Laivaseminaari, Helsinki - Tukholma Tallink Silja M/S Silja Serenade
Osoite
Olympiaterminaali, Eteläsatama
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Sihteereiden ja toimistotyön koulutusfoorumi on ammatillinen kohtaamispaikka, joka tarjoaa tilaisuuden päivittää tiedot ja taidot tehokkaasti – saada uusia ideoita ja energiaa työhön.

Perinteiseen tapaan mukana on sekä kaikille yhteistä että valinnaista ohjelmaa, joten voit valita oman työsi kannalta kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat aiheet:

Ennen ei ollut mikään paremmin - muutos on parasta mitä voi tapahtua. Jussi Heikelä on tuottaja ja toimittaja, joka perustelee, miksi nostalgia on sekä harhaista että vaarallista. Maakunta- ja soteuudistuksen näkökulmasta syvyyttä keskusteluun tuovat eri alojen asiantuntijat.

Nyt on aika ennakoida, mitä odotuksia asiakkailla lähitulevaisuudessa on, miten julkishallinnon organisaatiot voivat odotuksiin vastata, ja miten tämä kaikki vaikuttaa sinun työhösi asiakaspalvelun ammattilaisena ja asiantuntijana. Futuristi, tietokirjailija Elina Hiltunen esittelee 18 kuluttajatrendiä, kymmenen megatrendiä sekä työkaluja niiden hyödyntämiseksi palveluita kehitettäessä.

Ole mukana valitsemassa vuoden kielikapulaa ansiokkaiden finalistien joukosta! Kielipoliisin lista paljastaa tänäkin vuonna törkeimmät virkakielirikokset. Hakusessa ovat maan monimutkaisin hallintokielihimmeli, väärinkäytetyin välimerkki ja ärsyttävin muotisana juurisyineen. Riitta Suomisen johdolla kerrataan kaikki, mitä todelliset pilkkujen ystävät haluavat tietää kielenhuollosta.

Kummeli-ryhmän perustajiin kuuluva Olli Keskisen mielestä työelämä on ristiriitaista ja se vaatii paradoksien sietämistä. Työn ilon ja tuottavuuden yhdistäminen ei ole helppoa, mutta mahdollista.

Tänä vuonna toivotamme tervetulleeksi Silja Serenadelle myös kirjanpitäjät ja muut laskentatoimen osaajat, kun Sihteerifoorumin kanssa samaan aikaan järjestetään Kirjanpitäjien foorumi. Valinnanvaraa on siis kaikille entistäkin enemmän. Halutessasi voit syventyä esimerkiksi kunnallisten osakeyhtiöiden, koulutuskuntayhtymien tai sosiaali- ja terveystoimen kirjanpidon saloihin.

Lisäksi foorumin ohjelmassa on tuttuun tapaan valinnaisia kokonaisuuksia jotka käsittelevät esimerkiksi tietosuojaan ja verkkojulkaisemiseen liittyvää ajankohtaista lainsäädäntöä, potilastietojen käsittelyä ja kirjaamista, asiakirjatiedon turvaamista kunnallisten organisaatioiden muutostilanteissa sekä viestinnän ja työhyvinvoinnin kiinnostavia kysymyksiä.

Tervetuloa mukaan!