Kiinteistökaupan perusteet 2

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Kohderyhmä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki + Skype
Tapahtumapaikka
Helsinki Congress Paasitorni
Osoite
Paasivuorenkatu 5 A, HELSINKI
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Kiinteistökauppojen hyvän valmistelun ja riskittömän toteutuksen merkitys korostuu kuntatalouden kiristyessä. Talouden ohella kiinteistökaupoilla on tärkeä merkitys kuntien elinvoiman, maankäytön ja yhdyskuntarakenteen kehittämiselle.

Kiinteistökaupan perusteet 2 -koulutuksessa syvennytään kiinteistön kaupan erityiskysymyksiin. Mitä pitää huomioida kiinteistökaupan esisopimuksen laadinnassa, miten käyttötarkoitusta voi rajata sopimusehdolla kauppakirjassa, mitkä ehdot koskevat kiellettyä kilpailun rajoittamista, mitä kiinteistökaupan purkaminen edellyttää, mitä kiinteistön kaupassa pitää huomioida kun rakennus on toisen maalla tai kun kiinteistöä vaihdetaan?

Koulutuksessa tutustutaan uusiin oikeustapauksiin ja pohditaan yhdessä vastauksia osallistujien ennakkoon lähettämiin kiinteistökaupan kysymyksiin.

Koulutus soveltuu kaikille kiinteistön kaupan valmistejoille ja on suunnattu erityisesti Kiinteistökaupan perusteet 1 -koulutukseen osallistuneille.

Kurssin kouluttajana toimii varatuomari, toimitusjohtaja Susanna Ijäs, Lakimaa Oy.

Koulutukseen voi osallistua myös etänä oman koneen välityksellä.

Ilmoittautuminen viimeistään 10.1.2018

HUOM! Kuntien maanvuokrauspäivä järjestetään 24.1.2018. samassa paikassa. Molempiin päiviin osallistuville 10 % alennus koulutusmaksuista.