Kulttuurin ja kirjaston tulevaisuuspäivä

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Helsinki, Radisson Blu Seaside Hotel
Osoite
Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Hinta (ilman ALV)
310.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Kulttuurin ja kirjaston tulevaisuuspäivä 1.11.2018

Lähde mukaan pohtimaan yhdessä alan ajankohtaisimpia asioita ja tulevaisuuden näkymiä! Olemme uudistaneet yksipäiväistä seminaariamme nimeään myöten vastaamaan entistä paremmin toimintaympäristön nopean muutoksen tuottamiin uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Tilaisuus on erittäin suosittu kulttuuri- ja kirjastopalveluiden johdon ja asiantuntijoiden kohtaamispaikka. Kokoonnumme tällä kertaa Helsingin Ruoholahdessa, Radisson Blu Seaside -hotellissa.

Päivän puheenvuorot käsittelevät monipuolisesti kuntien ja kulttuurin ja niiden toimintaympäristön tulevaisuuden suuntaviivoja. Monipuoliset caset valottavat kulttuuripalvelujen uudistuvaa hyvinvoinnin, osallistamisen ja yhteisöllisyyden edistämistä.

Tervetuloa!

Kulttuuri- ja kirjaston tulevaisuuspäivä tuotetaan FCG Koulutuksen ja Suomen Kuntaliiton yhteistyönä. Toteutukseen osallistuu suuri joukko kulttuuri- ja kirjastoasioiden asiantuntijoita.

Tilaisuuden virallinen ilmoittautumisaika päättyy 17.10., mutta voit ilmoittautua koulutukseen vielä tämänkin jälkeen, niin kauan kuin ilmoittautumislinkki on auki/ näkyvissä.