Tietosuojavastaavan koulutusohjelma

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Kohderyhmä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki + striimaus
Tapahtumapaikka
Helsinki + striimaus, Radisson Blu Royal
Osoite
Runeberginkatu 2, Helsinki
Hinta (ilman ALV)
1620.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

25. toukokuuta 2018 sovellettavaksi tulevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan kaikkien kunnallisten organisaatioiden on nimitettävä tietosuojavastaava, samaa pätee myös muihin viranomaisiin ja osaan yksityisiä yrityksiä. Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on taata henkilötietojen suoja perusoikeutena ja tukea palvelujen ja prosessien digitalisoitumista.

Hyvin hoidettu tietosuoja on organisaatiolle menestystekijä. Tietosuojavastaava on keskeisessä asemassa henkilötietojen lainmukaisen käsittelyn suunnittelussa, ohjaamisessa ja valvonnassa omassa organisaatiossaan. Tietosuojavastaava on keskeisessä roolissa myös kun asetuksen vaatimuksia viedään organisaatiossa käytäntöön.

Erityisesti kuntien ja kuntayhtymien edustajille suunnattu tietosuojavastaavan koulutusohjelma antaa valmiuksia tietosuojavastaavan tehtävissä toimimiseen. Se soveltuu sisältönsä puolesta myös yritysten edustajille. Koulutuksessa sääntöjä ja käytäntöjä käydään läpi sekä viranomaisten että yhtiöiden näkökulmasta. Koulutusohjelma toteutetaan nyt toisen kerran.

Käytämme koulutusohjelmassa opiskelujen tukena verkko-oppimisympäristöä oppimateriaalien jakamiseen.

Myös yksittäisiin koulutuspäiviin voi ilmoittautua. Koulutukseen voi osallistua joko paikan päällä tai oman koneen välityksellä.