Yksityinen varhaiskasvatus - kannattavaako kunnan kannalta?

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Kohderyhmä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Helsinki, Radisson Blu Seaside Hotel
Osoite
Ruoholahdenranta 3, HELSINKI
Hinta (ilman ALV)
320.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Seminaarin varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt 6.3. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan ilmoittautumislinkin ollessa auki / näkyvissä.

FCG Koulutus ja Suomen kuntaliitto järjestävät yhteistyössä ajankohtaisen seminaaripäivän: Yksityinen varhaiskasvatus – kannattavaako kunnan kannalta?

Yksityinen varhaiskasvatuspalvelu on noussut viime aikoina julkiseen keskusteluun. Monissa puheenvuoroissa yksityisestä varhaiskasvatustoiminnasta on annettu varsin kriittinen kuva. Kehitettävää varmasti riittää, ja yksittäiset ikävät tapaukset leimaavat helposti koko yksityisten palveluntuottajien laajan joukon. Toisaalta kuntien asiakaskyselyissä yksityinen toiminta on koettu laadultaan hyväksi ja siihen on oltu tyytyväisiä. Myös kunnat ovat todenneet yhteistyön pääosin hyväksi, tarpeelliseksi ja toimivaksi.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan varhaiskasvatuksen kiperistä ajankohtaisista ja tulevaisuuden kysymyksistä! Onko yksityinen varhaiskasvatus kannattavaa kunnan kannalta? Onko kunnalle edullisempaa järjestää varhaiskasvatusta tukemalla yksityistä toimintaa? Mitä muita kustannuksia palvelusetelin/ yksityisen hoidon tuen kustannusten lisäksi kunnalle aiheutuu?

Millaista on parhaimmillaan kuntien ja yksityisten toimijoiden välinen yhteistyö? Miten varhaiskasvatusta yksityisissä toiminnoissa toteutetaan, ja miten sitä pitäisi kehittää? Hyötyvätkö lapset ja perheet yksityisistä palveluista, vai onko niiden laatu kyseenalaista? Valvooko toimintaa enää kukaan, vai onko tilanne jo karannut käsistä? Pitääkö olla huolissaan? Käärivätkö yksityiset toimijat suuret voitot, vai onko totuus sittenkin toisenlainen?

Tilaisuus on suunnattu kuntien sivistystoimen ja varhaiskasvatuksen sekä yksityisten palveluntuottajien johdolle ja asiantuntijoille ja kaikille varhaiskasvatuksen asioista kiinnostuneille.

Toivomme sinun välittävän tietoa seminaarista työyhteisössäsi, kunnassasi ja verkostoissasi.