Lastensuojelun ajankohtaispäivät

495.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Koulutuspäivillä syvennetään ammatillista osaamista ja keskustellaan lastensuojelun ajankohtaisimmista teemoista alan asiantuntijoiden johdolla. Ensimmäisen koulutuspäivän teemana on lastensuojelun muuttuva toimintaympäristö: haasteet ja mahdollisuudet. Toisen koulutuspäivän aikana pureudutaan lastensuojelun muuttuviin toimintamalleihin ja käytännön esimerkkeihin lastensuojelun kentältä. Päivien puheenjohtajina toimivat Lastensuojelun keskusliiton johtava asiantuntija Leena Wilén sekä Kuntaliiton lastensuojelun erityisasiantuntija Aila Puustinen-Korhonen.

Koulutuspäivillä päivität tietosi lastensuojelun ajankohtaisimmista muutoksista ja saat keinoja soveltaa uusia toimintamalleja työssäsi. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja virkistäytymään kollegoiden kanssa!

Aiheina ovat mm:
• Lastensuojelu muuttuvissa rakenteissa: lastensuojelun kuntakyselyn tulokset
• Ajankohtainen lainsäädäntö: lastensuojelulaki, lapsenhuoltolaki ja asiakasmaksulaki
• Sosiaalinen perimä ja hyvinvoinnin eriytyminen perheiden elämässä
• LAPE-hanke perheiden tukijana
• Asiakassuunnitelman merkitys lastensuojelussa
• Perhetyö tulevaisuudessa
• Digitaalisuus lasten ja nuorten tukena

Tervetuloa mukaan!