Maakuntaliittojen tarkastustoimen päivät

530.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

FCG järjestää erityisesti maakuntien tarkastuslautakuntien jäsenille ja puheenjohtajistolle tarkoitetun koulutuksen. Koulutuksen sisältöä ja ajoitus on suunniteltu yhdessä maakuntien liiton edustajan kanssa. Tarkoituksena on, että koulutukseen ehditään mukavasti paikalle lounaalle, kouluttaudutaan tiukan asian parissa hieman pidennetty iltapäivä ja päivän lopuksi verkostoidutaan sekä keskustellaan ohjelmallisen, yhteisen illallisen parissa. Koulutuksen toinen päivä päätetään sekin lounaaseen, jolloin kotimatkalle päästään hyvissä ajoin.

Koulutuksen teemoja ovat mm.:
Hyvän hallinnon periaatteet tarkastuksen kannalta (ml. esteellisyys, tietojensaantioikeus ja sidonnaisuusilmoitukset)
Sote- ja maakuntauudistuksen vaikutukset maakuntien liittojen toimintaan
Valmistautuminen uudistukseen
Omaisuuden siirrot
Strategian ja tavoitteiden arviointi
Tuloksellisuuden tarkastus ja valvonta
Millaisia ovat maakuntien liittojen toiminnan hyvät ja aidot tavoitteet ja miten niitä arvioidaan?
Valmistautuminen arviointikertomuksen laadintaan

Tervetuloa!