19.4.2018

Osoite
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ruskeasuo, Mannerheimintie 166
Tapahtuman järjestäjä

Terveydenhuollon valintoja pohtivien terveysfoorumien sarja jatkuu. Terveysfoorumin 2018 tavoitteena on syventää keskustelua siitä, miten priorisoinnilla voidaan tukea yhdenvertaisuutta. Aihetta käsitellään kiinnostavien alustusten ja monipuolisten keskustelujen avulla eri näkökulmista.

• Mitä yhdenvertaisuudella tarkoitetaan?
  • Miten sitä voidaan edistää?
  • Miten priorisoinnilla voidaan käytännössä tukea yhdenvertaisuutta eri väestö- ja potilasryhmien välillä?
  • Miten priorisoinnilla voidaan tukea ammattilaisen arkea?

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksentekijät valtionhallinnossa, maakunnissa ja kunnissa, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset sekä aiheesta kiinnostuneet kansalaiset.

Osallistuminen on maksuton, lounas omakustanteinen.

Ilmoittautuminen

Lopullinen ohjelma julkaistaan ja ilmoittautumislinkki avataan helmikuussa 2018.

Järjestäjä

Tilaisuuden järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, FIMEA, Kansaneläkelaitos, Sosiaali- ja terveysministeriö, Suomen Kuntaliitto, Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suomen Lääkäriliitto.

Lisätietoja:

Leena Nuorteva
erikoissuunnittelija
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
leena.nuorteva(at)thl.fi

Pia Maria Jonsson
johtava asiantuntija
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
puh. 029 524 7195
pia.maria.jonsson(at)thl.fi

#Terveysfoorumi

Tervetuloa keskustelemaan yhteiskunnan ja kansalaisten kannalta tärkeistä päätöksistä!

Tagit