Tietosuoja-asetus

Tietosuojakoulusta: Tiedonhallintalain uudistus, järjestelmähallinta ja tietoturva, jatkuvuussuunnittelun peruskäsitteet ja hallinta sekä toiminnan jatkuvuus

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki tai online
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto ja valtiovarainministeriö

Työpajan aiheena tiedonhallintalain uudistus (Tomi Voutilainen, valtiovarainministeriö), järjestelmähallinta ja tietoturva, jatkuvuussuunnittelun peruskäsitteet ja hallinta sekä toiminnan jatkuvuus – käytännön näkökulma (Juha Pietarinen, Valtiokonttori), jatkuvuuden hallintajärjestelmän suunnittelu ja kriittisyysluokittelutyökalun harjoittelu.

Työpaja on tarkoitettu julkisen halllinnon organisaatioiden tietosuojavastaaville.
Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja: www.arjentietosuoja.fi tai Tuula Seppo, erityisasiantuntija, Kuntaliitto (etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi)

Tagit