Kuntapuheenjohtajapäivät 2019

600.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Miten saamme aikaan rakentavaa dialogia yhteistyössä ammattijohdon kanssa? Miten varmistamme, että rakennamme johtamaamme kuntaan entistä parempaa tulevaisuutta mm. päätöksentekoa parantamalla?

Tule vaihtamaan ajatuksia, purkamaan haasteita ja hakemaan uusia ajatuksia ja oivalluksia kuinka johtaa poliittisesti vielä paremmin! Tarjoamme paikan verkostoitua ja tavata kollegoja eri puolilta maata.

Päivät on tarkoitettu kuntien valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajille sekä varapuheenjohtajille, pormestareille ja apulaispormestareille, osa- ja kokoaikaisille puheenjohtajille sekä Suomen Kuntaliiton sertifioimille kuntapuheenjohtajille.

Kuntapuheenjohtajapäivät toteutetaan vuosittain, sisartapahtuman Kuntajohtajapäivien tavoin. Tapahtuma järjestetään yhteisvoimin Suomen Kuntaliiton, tapahtumavuoden isäntäkaupungin Oulun ja FCG Finnish Consulting Groupin toimesta.

Löydät 2018 vuoden tunnelmia ja tietoa – oivalluksia ja oppeja: #KPJpäivät.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on kaksi viikkoa ennen tilaisuuden alkua eli 28.5.2019. Tervetuloa!