Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi 2019 sekä Talouden ICT-foorumi

0.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Ajantasainen ohjelma löytyy Rafon tapahtumasivulta täältä.

Kunta-alan huipputapahtuma Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi sekä sen rinnakkaisohjelma Talouden ICT-foorumi on kuntajohdon kohtaamispaikka, joka uudistuu perinteitään unohtamatta. Rafo koostuu pääohjelmasta, talouden ict-foorumista sekä ruotsinkielisestä rinnakkaisohjelmasta. Talouden, rahoituksen sekä ICT:n foorumi keskittyy kunta-alan ajankohtaisiin asioihin, tarjoaa tiiviin paketin tietoa ja mahdollisuuden intensiivisiin keskusteluihin kollegoiden kanssa.

Rafo arvioi
• Suomen talouden haasteita ja tilaa kansainvälisessä kilpailussa
• kuntien rahoitusta, taloutta ja uudistusten kokonaisuutta
• kunnan roolia tulevaisuudessa.

Rafo mahdollistaa
• hyödylliset keskustelut kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kesken
• vaihtoehtoiset seminaariteemat ja tehokkaat tapaamiset mielenkiintoisen pääohjelman lomassa
• tiiviin paketin ajankohtaista tietoa taloudesta ja rahoituksesta.

Rafo haastaa päättäjät ja asiantuntijat kysymään ja keskustelemaan kunta-alan rahoitukseen ja talouteen liittyvien ilmiöiden ja rakenteiden taustoista, tavoitteista ja vaikutuksista. Tervetuloa mukaan!