Palkka- ja henkilöstöhallinnon koulutusohjelma 2019 – 2020, 1. jakso

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Helsinki, Radisson Blu Seaside Helsinki
Osoite
Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Hinta (ilman ALV)
530.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit ilmoittautua mukaan niin kauan kun ilmoittautumislinkki on näkyvissä ja auki.

Palkka- ja henkilöstöhallinnon koulutusohjelma antaa kokonaiskuvan palvelussuhdeasioista ja henkilöstöhallintoon ja palkanlaskentaan läheisesti liittyvistä tehtävistä.

Se perehdyttää kunnan ja kuntayhtymän henkilöstöä koskevaan lainsäädäntöön, mm. työ- ja virkalainsäädännön keskeiseen sisältöön. Myös kunnallisten virka- ja työehtosopimusten sisältö tulee tutuksi, ja saat valmiuksia soveltaa sopimuksia.

Monimuotokoulutuksessa lähiopetus vuorottelee etäopiskelun kanssa. Lähiopetuksen luennot perehdyttävät jakson aihesisältöön. Verkkotehtävät syventävät aihealueiden osaamista.

Koulutusohjelman tärkeä anti on myös kollegoihin tutustuminen ja kokemusten jakaminen!

Osallistujat voivat halutessaan tiedustella ja hakea kotikuntansa oppisopimustoimistosta rahoitusta koulutusohjelman kustannuksiin.

Osallistumalla 1. jaksolle, osallistut automaattisesti koko koulutusohjelmaan ja tulevien jaksojen lähiopetuspäiviin. Mikäli et pääse osallistumaan joillekin lähiopetuspäiville, ilmoitathan siitä erikseen koulutusohjelman yhteyshenkilöille.