Työyhteisösovittelu ja haastavat vuorovaikutustilanteet

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Webinaari + Helsinki
Tapahtumapaikka
31.10. Webinaari ja 13.11. Helsingin yliopiston tiloissa keskustakampuksella
Osoite
Unknown
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Sovun johtamisella parempiin tuloksiin

Sosiaali- ja terveysala on jatkuvassa murroksessa. Toteutuessaan sote- ja maakuntauudistus ovat valtava henkilöstöhallinnollinen muutos, joka asettaa työyhteisöille ja organisaatioille uudenlaisia paineita. Myös digitalisointi ja palveluiden sähköistyminen muuttavat jatkuvasti työntekijöiden toimenkuvia ja tiimirakenteita.

Pienet konfliktit laajenevat helposti ja saattavat vaikuttaa laajasti työhyvinvointiin ja sitä kautta myös työn tuottavuuteen. Tiedetään, että työpaikkakiusaaminen on Suomessa yleisempää kuin Euroopassa keskimäärin ja siihen puuttumiseen ei aina löydetä ratkaisuja.

Työyhteisösovittelu ei ole vain ongelmaratkaisun työkalu, vaan sitä voidaan käyttää tehokkasti erilaisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja apuna työyhteisön toimivuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tämä tehovalmennus tarjoaa konkreettisia työkaluja vuorovaikutushaasteiden selättämiseen ja paremman työilmapiirin luomiseen. Koulutus koostuu verkkoseminaarista ja lähipäivästä. Voit osallistua myös pelkästään verkkototeutukseen.

Tule tutustumaan sovun johtamiseen!

Asiantuntijat:
Pia Lappalainen (TkT, työyhteisösovittelija). Aalto-yliopiston lehtorina Lappalainen keskittyy työelämätaitojen opettamiseen, organisaatiotutkijana johtamisen ja työyhteisöjen kehittämiseen, ja työyhteisösovittelijana työpaikan vuorovaikutushaasteiden ratkomiseen ja uusien sovittelijoiden kouluttamiseen. Hänen perimmäisenä tavoitteenaan kaikilla näillä kentillä on tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantaminen.

Jarmo Tiri ratkaisukeskeinen työnohjaaja, systeeminen coach, fasilitaattori ja työyhteisösovittelija. Jarmolla on pitkä ja monipuolinen työ- ja johtamiskokemus kansalaisjärjestöistä sekä markkinointi-, konsultti- ja ITC-palveluiden piiristä. Monipuolinen osaaminen henkilöohjaamisesta antaa hänelle työkalut moniin tilanteisiin. Vapaa-ajalla Jarmon voi nähdä ulkoilureitillä tai konsertissa.