Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut - jatkuvaa muutosta! -webinaari

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
webinaari
Tapahtumapaikka
webinaari
Osoite
Unknown
Hinta (ilman ALV)
250.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Webinaariin osallistut kätevästi etänä oman tietokoneesi välityksellä joko yksin tai ryhmässä.

Viimeisin versio varhaiskasvatuksen asiakasmaksulaista tuli voimaan 1.1.2018 ja indeksimuutokset 1.8.2018 alkaen. Kuntien tulee soveltaa lakia asiakasmaksujen perinnässä ja toimintaperiaatteissa, vaikka uusia muutoksia näyttää tulevan tiukalla aikataululla. Sen lisäksi, että lait ovat muuttuneet, kokeillaan joissakin kunnissa maksutonta varhaiskasvatusta. Avustus kattaa vain pienen osan kokeilun kustannuksista. Maksujen osalta viime vuodet ovat olleet kiireellisiä ja sellaiselta tulevaisuuskin näyttää.

Mitä tästä kaikesta seuraa? Mitä kunnassamme tapahtuu? Miten maksutulot kehittyvät?

Webinaarissa käsitelemme tiiviissä paketissa varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen jatkuvia muutoksia sekä avaamme näkymiä lähitulevaisuuteen ja vähän pidemmällekin. Käymme läpi asiakasmaksulakia ja tarkastelemme muutosten vaikutuksia toimintaan.

Huomioimme myös valmisteilla olevan vammaispalvelulain mahdolliset asiakasmaksuihin vaikuttavat muutokset. Ja miltä näyttää maksuttoman varhaiskasvatuksen tilanne ja tulevaisuus? Koulutuksessa käsittelemme aina viimeisimpiä tiedossa olevia asioita.

Tilaisuus tuotetaan FCG Koulutuksen ja Suomen Kuntaliiton yhteistyönä. Päivän kouluttajana on kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen Suomen Kuntaliitosta.

Toivomme sinun välittävän tietoa koulutuksestamme työyhteisössäsi, kunnassasi ja verkostossasi.