Varhaiskasvatusta yksityisesti

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Kohderyhmä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Radisson Blu Seaside Hotel
Osoite
Ruoholahdenranta 3, HELSINKI
Hinta (ilman ALV)
330.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Tilaisuuden varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan ilmoittautumislinkin ollessa auki/ näkyvissä.

Varhaiskasvatusta yksityisesti

FCG Koulutus ja Suomen Kuntaliitto tuottavat yhteistyössä ajankohtaisen ja tulevaisuuteen suuntaavan seminaaripäivän, jossa paneudumme yksityisen varhaiskasvatuksen tärkeisiin teemoihin niin kunnan kuin yksityisen toimijan näkökulmasta. Viime vuonna järjestetyt yhteiset tapaamiset olivat huippusuosittuja saaden erinomaista osallistujapalautetta.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan yksityisen varhaiskasvatuksen kiperistä ajankohtaisista ja tulevaisuuden kysymyksistä kunnan kontekstissa! Haluamme osaltamme edistää yksityisen ja kunnan järjestämän varhaiskasvatuksen vuorovaikutusta ja yhteistyötä rakentamalle toimijoille yhteistä keskustelufoorumia. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Tilaisuudessa käsittelemme aina viimeisimpiä tiedossa olevia asioita. Hallitusohjelmassa on paljon kirjauksia varhaiskasvatuksen osalta - miltä tulevaisuus näyttää, mitä on odotettavissa, voiko tai kannattaako asioita jo ennakoida? Osallistumalla seminaaripäivään tiedät tarkasti, mitä kaikkea tärkeää varhaiskasvatuksessa on valtakunnallisesti meneillään ja tuloillaan.