Luottamushenkilön ajokortti

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Kohderyhmä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki + striimi
Tapahtumapaikka
Original Sokos Hotel Presidentti
Osoite
Eteläinen Rautatiekatu 4, HELSINKI
Hinta (ilman ALV)
330.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

MOPOKORTISTA PIMEÄN AJON KURSSIIN - räätälöity koulutussarja luottamushenkilöille jossa otetaan huomioon heidän kokemuksensa ja tehtävänsä.

FCG aloittaa uutena konseptina koulutussarjan, jossa osallistujien kokemus kuntamaailmasta huomioidaan aidosti. Aloittelevat päättäjät saavat kunnon perussetin mopokortti-osiossa, jossa ei suinkaan pitäydytä perusasioissa, mutta lähestymiskulma ottaa huomioon osallistujien tilanteen uusina luottamushenkilöinä.

Ajokortti -kurssi syventää edellistä mukavasti ja antaa hyvät valmiudet jo vaativiinkin luottamustehtäviin kuten puheenjohtajuuksiin.

Liukkaan kelin kurssilla lähdetään case-esimerkkien muodossa menemään kohti tiukkoja tilanteita elävästä kuntamaailmasta. Osallistujamäärä on rajoitettu, ja koulutus tapahtuu paikan päällä. Keskusteleva ote ja käytännön näkökulma pidetään kirkkaana ja koulutus antaa hyviä eväitä yllättävien tilanteiden kohtaamiseen kokouksissa ja niiden ulkopuolella.

Pimeän ajon kurssi ei esittelyjä kaipaa. Jokainen pitkään kuntamaailmassa vaikuttanut luottamushenkilö tietää, että kaikista asioista ei voida kirjoittaa edes koulutusesitteeseen.

Koulutussarjan vetää lakimies Annaliisa Lehtinen, joka on tunnettu keskustelevasta ja rempseästä otteestaan. Annaliisa pitää mielenkiinnon yllä herkullisilla käytännön esimerkeillä ja lupaa, ettei koulutuspäivän aikana tule tarvetta naputella kännykkää. Annaliisalla on vuosien kokemus usean kunnan kanssa työskentelystä sekä kunnissa että niiden neuvonantajana.

Koulutussarjan päivämäärät:
Luottamushenkilön mopokortti pe 5.4. klo 10-15, Helsinki + striimi

Luottamushenkilön ajokortti 23.5. klo 10-15, Helsinki + striimi

Luottamushenkilön liukkaankelin kurssi 19.9. klo 10-15, Tampere

Luottamushenkilön pimeän ajon kurssi 28.11. klo 10-15 Tampere