Sote-johtaja: meneekö viestisi perille?

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Kohderyhmä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Helsinki, Scandic Hotel Simonkenttä
Osoite
Simonkatu 9, HELSINKI
Hinta (ilman ALV)
380.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Viestintä ei ole vain oman viestin perille junttaamista.

Sote-johtajalta odotetaan vuorovaikutteisen johtamisen taitoa, viestintäkanavien monipuolista hallintaa sekä halua aktiiviseen, nopeaan ja ennakoivaan viestintään. Tiedonkulun, viestinnän tai vuorovaikutuksen onnistuminen tai epäonnistuminen nimetään useimmiten merkittäväksi tekijäksi, kun pohditaan palvelujen, projektien tai hallinnollisten uudistusten onnistumista tai kriiseihin johtaneiden tapahtumien syitä sekä niistä seuranneita kolhuja maineeseen. (Elina Kinnunen 2019).

Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät viestinnällisen johtajuuden merkityksen sotekentällä ja saat välineitä parempaan viestintään omassa työssäsi. Kouluttamassa on sote-viestinnän asiantuntija Elina Kinnunen, joka on perehtynyt aiheeseen tuoreessa julkaisussaan Yhdistävä viestintä: Viestinnän rakentuminen sosiaali- ja terveysjohtamisen rajapinnoilla (2019). Lisäksi kuullaan sote-johtamisen konkareilta mitä ovat viestinnän uudet vaatimukset kuntakentällä ja mitä palveleva johtaminen on käytännössä.

Koulutus keskittyy erityisesti kunnallisen sosiaali- ja terveysjohtamisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin, ja soveltuu kaikille kuntakentällä toimiville julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille.

Tervetuloa mukaan!