EKJ5 Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus 2019-2020

1700.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus EKJ5 alkaa 19.11.2019.

1. johtamisfoorumi 19.–20.11.2019
2. johtamisfoorumi 30.–31.1.2020
3. johtamisfoorumi 21.–22.4.2020
4. johtamisfoorumi 3.–4.9.2020
5. johtamisfoorumi 29.–30.10.2020

EKJ-ohjelman keskeinen tavoite on tukea kunkin organisaation tavoitteista lähtevää muutosta. Valmennuksen vaikuttavuuden kannalta on hyvä, jos organisaatiosta osallistuu useita esimiehiä tai ryhmiä. Mukaan lähtevien organisaatioiden kanssa aloitetaan keskustelu organisaation tarpeista ja kehittämistavoitteista ennen valmennusta.

Kuntayt5 (Kuntaliitto, KT Kuntatyönantajat, Keva, Avainta ry ja Kuntarahoitus) pitää valmennusta tärkeänä muutoksen tukena. Kuntaliitto myöntää ohjelman suorittaneille EKJ-sertifikaatin. Hyväksytysti suoritetusta kokonaisuudesta on lisäksi mahdollista saada Jyväskylän yliopiston myöntämät 5 opintopistettä.

Ohjelma tarjoaa organisaatiolle tukea
* strategian toteuttamiseen ja muutosten läpivientiin
* johtamisen kehittymiseen työyhteisö- ja organisaatiotasolla
* organisaation kehittämistoimintaan ja sen etenemiseen.

Ohjelma tarjoaa esimiehelle
* tukea esimiesosaamiseen palveluiden ja työn muutoksessa
* apua oman johtamisotteen tunnistamiseen ja kehittämiseen
* mahdollisuuden pysähtyä oman johtajuuden äärelle, verkottua ja saada vertaistukea.

Ohjelma toteutetaan osallistavia menetelmiä käyttäen. Osallistujien rooli foorumeiden toteuttajana on merkittävä. Ohjelman suorittaminen johtaa Suomen Kuntaliiton sertifikaattiin, joka on julkinen tunnustus korkeatasoisista valmiuksista toimia kuntasektorin esimiestehtävissä sekä kehittää omaa työyhteisöään ja osaamistaan. Sertifikaattiin on oikeutettu henkilö, joka on

* tehnyt EKJ-sertifikaattitehtävän
* osallistunut johtamisfoorumeihin.