Koulutustilaisuus

Toinen linja 14, Helsinki
Tapahtuman järjestäjä
Suomen Kuntaliitto

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten saamme vihreän valon hälytysajoneuvoille koko maahan. Hälytysajoneuvojen vihreä valo eli HALI on Oulussa viranomaisyhteistyönä kehitetty sovellus, joka antaa, hälytysjoissa olevalle autolle etuuden liikennevaloissa. Sittemmin HALI on laajentunut niin, että se on käytössä noin 20 prosentissa maan liikennevaloissa (erityisesti Itä- ja Pohjois-Suomessa). Viimeisen kahden vuoden aikana on tehty toiminnallista ja teknistä työtä sen eteen, että HALI-järjestelmä saataisiin ulotettua koko maahan. Nyt prosessi on siinä vaiheessa, että valtakunnallinen tuotantoon otto on lähestymässä. Tilaisuudessa esitellään HALIn toimintamallia, mikä HALI on ja miten se toimii, mutta erityisesti miten HALIin liitytään.

Tilaisuus järjestetään Kuntatalolla Helsingissä (Toinen linja 14), mutta sitä voi seurata myös verkkolähetyksenä. esitykset taltioidaan ja niitä voi katsoa myös jälkikäteen.

Lisää tietoa ohjelmasta tulee tälle sivulle.

Tagit
Tom Holmroos

Tom
Holmroos