kaupunki

Kuntatalo
Osoite
Toinen linja 14, 00530

Kiitos kaikille Kunta hyvinvoinnin edistäjänä -verkostoprojektin suurten kaupunkien ja alueiden seminaariin osallistuneille. Esitysmateriaali päivitetään tälle sivulle linkkeinä ja liitetiedostoina.

9.00 Tervetulokahvi

9.30 Seminaarin avaus ja verkostoprojektin terveiset

Ville Nieminen, asiantuntija, Suomen Kuntaliitto

9.45 Arjesta ja liiketoiminnasta sujuvampaa AuroraAI-verkon avulla

Aleksi Kopponen, erityisasiantuntija, valtiovarainministeriö (Aurora AI-hanke: Ihmiskeskeinen ja ennakointikykyinen yhteiskunta)

10.15 Pilotti tekoälyn hyödyntämisestä hyvinvointi- ja pelastusdatan tulkinnassa

Tiina Salminen, erityisasiantuntija, sosiaali- ja terveysministeriö (Tekoälyn hyödyntäminen terveyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvien ilmiöiden ennakoinnissa ja tunnistamisessa -hanke)

10.45 Mitä sosiaalinen hyvinvointi tarkoittaa ja miten se näkyy kuntien sekä alueiden hyvinvointikertomuksissa?

Ville Santalahti, suunnittelija, Varsinais-Suomen Sosiaalialan osaamiskeskus (Sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen ja rakenteet maakunta- ja sote-uudistuksissa (SOWELLUS) -hanke)

11.30 Lounas Kuntatalolla

12.30 HYTE –kerroin kuntien valtionosuuksissa -työpaja

THL ja Kuntaliitto