Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistus

Rakennetun ympäristön digiseminaari – kohti yhteentoimivaa rakennettua ympäristöä

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtuma kaupunki
Kokoustila Jukola, opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM)
Osoite
Meritullinkatu 1
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
Kuntaliitto ja ympäristöministeriö

Kuntaliitto ja ympäristöministeriö järjestävät yhdessä maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistukseen liittyvän digiseminaarin 31.10.2019. Seminaarissa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja rakennetun ympäristön digitalisaatiosta mm. yhteentoimivuuden kokonaisuudesta niin rakennustiedon, kaavan tietomallien kuin lainsäädännönkin näkökulmista. Millainen rakennetun ympäristön tietokokonaisuus on tulevaisuudessa? Virtaako tieto - miten? Mitä uutta digitalisaatio tuo maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistukseen - vai tuoko mitään? Luvassa useita puheenvuoroja ja kommentteja kunnista, Kuntaliitosta ja valtionhallinnosta.

Tilaisuus on tarkoitettu maankäytön suunnittelun ja toteutuksen ammattilaisille ja johdolle sekä muille rakennetun ympäristön toimintaa tukevien tietojärjestelmien ja palveluiden parissa työskenteleville asiantuntijoille. Tilaisuus on suunnattu julkishallinnon toimijoille.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan rakennetun ympäristön yhteentoimivuuteen!

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä, linkki http://videonet.fi/ym/20191031/

pj. Pilvi Nummi, ympäristöministeriö

9.00 Kahvit
9.30 Tilaisuuden avaus, Anne Jarva, Kuntaliitto