RuokaSuomi

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Virtuaalitapahtuma
Tapahtumapaikka
Virtuaalitapahtuma
Osoite
Unknown
Hinta (ilman ALV)
370.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Suomen ruokapalvelujen uusi, normaali arki

Koronapandemia muutti alan käytäntöjä nopeasti ja se vaikutti myös asiakkaiden toiveisiin ja odotuksiin ruokapalveluilta. Tämän seurauksena esimerkiksi ruokapalvelujen sekä kouluruoan arvostus nousi ja julkiseen keskusteliin nousi kouluruoan tärkeys. Mitä uusi, normaali arki tarkoittaa ruokapalvelulle nyt ja tulevaisuudessa? Mitä vaikutuksia muutoksella oli alaan? Päivän aikana keskustelemme myös Koronasta ja vastuullisuudesta ruokapalveluissa. Sulkevatko ne toisensa pois?

Ohjelmassa mm.
- Vastuullinen, kotimainen ruokaketju
- Ruokapalveluinnovaatiot äkillisessä poikkeustilanteessa
- Ekotehokas keittiö – Voiko keittiö olla täysin omavarainen energian suhteen?
- Ravitsemus - Yhteys itseen ja ympäristöön

Päivän lopuksi kuulemme Keynote-puhujaa biohakkeri, tietokirjailija Jaakko Halmetojaa, joka kertoo meille siitä, miksi hän näkee ravinnon teknologiana.

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja ottamaan kantaa ajankohtaisiin ruoka-alan ilmiöihin!

Lämpimästi tervetuloa!