OVTES syventävä koulutusohjelma

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Webinaareja
Tapahtumapaikka
webinaareja
Osoite
Unknown
Hinta (ilman ALV)
750.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Tässä OVTES:n syventävässä koulutusohjelmassa pääset sukeltamaan OVTES:n maailmaan ja ratkaisemaan soveltamista vaativia tilanteita tosielämän esimerkkeihin pohjautuen.

Koulutusohjelma koostuu kolmesta webinaarista sekä webinaareja tukevasta verkkokoulutusosuudesta. Videoluennot, käytännön esimerkit sekä asiantuntevat luennoitsijat tukevat oppimistasi.

• Palkkauksen, työajan ja tuntiopettajuuden erityispiirteet -webinaari, 8.10.2020 klo. 9-12
• Virantoimituksen keskeytykset -webinaari, 29.10.2020 klo. 9-12
• Koulutusohjelman päätöswebinaari, 26.11.2020 klo. 9-12
• verkkokoulutusosuus 1.10.2020 - 8.1.2021

Verkkokoulutusosuuden ensimmäisessä osassa palautetaan perusasioita mieleen ennen ensimmäistä webinaaria sekä tutustutaan muihin osallistujiin. Työaika- ja palkkauskysymysten verkko-osuudessa on kuusi esseetehtävää sekä väittämätehtäviä. Poissaoloja käsittelevässä verkko-osuudessa on neljä esseetehtävää sekä väittämätehtäviä. KT Kuntatyönantajien luennoitsijat toimivat verkkokoulutusosuuden tutoreina ja antavat esseistä kaikille henkilökohtaisen palautteen. Keskustelualue mahdollistaa yhteisen pohdinnan ja hyvien käytäntöjen jakamisen. Lisäksi verkkoon on koottu videoluentoja ja muuta taustatietoa.

Koulutusohjelmasta sanottua:

”Sisältö oli hyvä ja kun kyseessä oli syventävä kurssi, niin mielestäni sisältö myös vastasi syventävän kurssin tavoitteita. Käytännön esimerkeillä ja harjoituksilla päästiin pureutumaan tärkeisiin ja vaikeisiin tulkintakysymyksiin. Ryhmä keskusteli ja kyseli paljon.”

”Kiinnostavaa kuultavaa, kuinka asiat ja ongelmatilanteet hoidetaan toisessa kunnassa. Voi ehkä ottaa oppia.”

”Henkilösihteerin työtehtävissäni erittäin hyödyllinen”

”Ihan yksi parhaista koulutuksista anniltaan ja hyödyltään!”

Tervetuloa mukaan!