Palvelussuhdeasiat esimiestyössä -koulutusohjelma

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Webinaareja + lähipäivä
Osoite
Unknown
Hinta (ilman ALV)
1500.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Toimiva ja tehokas työyhteisö tarvitsee osaavat ja uudistuvat esimiehet. Palvelussuhdeasioiden hallinta on esimiestyön tukijalka. Kunta-alan esimies kohtaa arjen työssä kimurantteja tilanteita, joissa tarvitaan sopimusten ja työlainsäädännön tuntemusta ja hallintaa.

Palvelussuhdeasiat esimiestyössä –koulutusohjelma antaa kokonaiskuvan palvelussuhdeasioista kunnallisissa työ- ja virkasuhteissa sekä siitä, miten ne kytkeytyvät henkilöstöstrategiaan ja esimiehen tehtäviin. Se perehdyttää työ- ja virkalainsäädännön keskeiseen sisältöön ja antaa valmiuksia soveltaa kunnallisia virka- ja työehtosopimuksia esimiestyössä. Se antaa myös käsityksen siitä, mikä on esimiehen vastuu ja rooli mm. haastavissa henkilöstötilanteissa, rekrytoinneissa, osaamisen kehittämisessä sekä työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin edistämisessä.

Koulutusohjelma koostuu viidestä tehokkaasta webinaarista sekä Esimiespassi-verkkokoulutuksesta, jonka voit suorittaa omaan tahtiin kätevästi työpisteeltäsi käsin. Koulutusohjelman päätteeksi kokoonnumme koulutuspäivään pohtimaan syksyn oppeja ja usein kysyttyjä kysymyksiä palvelussuhdeasioista KT:n asiantuntijoiden kanssa.