Mediavalmennus

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Original Sokos Hotel Presidentti
Osoite
Eteläinen Rautatiekatu 4, HELSINKI
Hinta (ilman ALV)
370.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Miten toimitus valitsee uutisensa? Millaista haastateltavaa media arvostaa? Kuinka pääsen median kumppaniksi? Tule oppimaan mediaviestinnän salat ja kehittymään median arvostamana asiantuntijana!

Oletko kohdannut mainekriisin kunnassasi? Homekoulu, tuulivoimahanke, keskustelut varhaiskasvatusyksiköistä ja hoitajamitoituksesta voivat kiristää kunnan viestintäilmapiiriä. Erityisesti poikkeustilanteet haastavat kuntatyöntekijät ja kunnan muut vastuunkantajat kohtaamaan median, kuntalaiset ja yhteistyökumppanit vaativissa viestintätilanteissa. Valeuutiset ja huhutkin leviävät, eikä kunnan oma viesti välttämättä tavoita oikeaa yleisöä.

Näihin tilanteisiin haetaan ratkaisua tässä koulutuksessa. Tämä yhden päivän mediavalmennus tarjoaa työkalut kohdata media ja sen vaatimukset missä tahansa tilanteessa.

Koulutus on kohdennettu erityisesti kunnan johdolle ja asiantuntijoille, kuntavaikuttajille sekä viestinnän tehtävissä työskenteleville, sekä muille, jotka työnsä tai tehtävänsä puolesta kohtaavat mediaa.

Tervetuloa kääntämään viestintäsi median kanssa konkreettisiksi vaikutuksiksi!

Koulutus järjestetään Helsingissä, eikä siihen valitettavasti ole mahdollisuutta osallistua etäyhteydellä valmennuksessa tehtävien harjoitusten vuoksi. Mahdollinen poikkeustilanne huomioidaan ryhmän sekä tilan koossa.