Viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
webinaari
Tapahtumapaikka
webinaari
Osoite
Unknown
Hinta (ilman ALV)
340.00€
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Mitä viestintään pitäisi investoida ja mitä siltä voidaan vaatia?
Miksi viestintää on tärkeä mitata? Mikä ero on viestinnän tulosten ja vaikuttavuuden mittaamisella? Miten pääsen alkuun ja tuen kunnan hankkeen tai strategian toteuttamista vaikuttavalla viestinnällä ja miten todennan sen?

Tässä koulutuksessa keskitytään viestinnän tehostamiseen mittaamalla tehtyjen viestintätoimenpiteiden vaikuttavuutta. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, miksi Facebook-klikkaukset eivät riitä viestinnän mittariksi ja miten yhdistät resurssit vaikuttaviin viestinnän prosesseihin. Jos pohdit, miksi organisaatiosi viestintä ei tunnu toimivan ja mietit, mitä sille pitäisi tehdä, tämä koulutus kirkastaa näkemyksesi siitä, mitä viestinnältä voidaan vaatia ja miten käytettävissä olevat viestinnän resurssit kohdistetaan maksimaaliseen vaikutukseen. Samoilla resursseilla enemmän tuloksia!

Koulutuspäivän lopussa kurkistetaan lean-filosofiaan ja mitä se voi antaa viestinnälle. Äkilliset poikkeustilanteet mittaavat kunnan viestinnällistä kyvykkyyttä ja viestinnän prosesseja voi hidastaa monet eri tekijät, mutta hidasteista voi päästä myös eroon.

Tervetuloa koulutukseen kuulemaan, kuinka saat samoilla viestinnän resursseilla enemmän tuloksia!