Oma mieli haltuun – haasta ajatteluasi ja uskomuksiasi

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Kurssi
Tapahtuma kaupunki
Webinaari
Tapahtumapaikka
Webinaari
Osoite
Unknown
Tapahtuman järjestäjä
FCG Finnish Consulting Group

Ajattelu on hyvä renki, mutta huono isäntä. Omiin ajatuksiin sokeasti luottaminen aiheuttaa vääriä tulkintoja ja ristiriitoja. Tunnista ajattelusi sokeat pisteet ja opi itse toimimaan joustavammin sekä auttamaan toista avartamaan ajatteluaan.

Hyvät tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat toimivan yhteistyön kulmakiviä. Erilaisissa muutostilanteissa niiden merkitys korostuu entisestään. Poikkeusolot, joissa parhaillaan elämme haastavat näitä taitoja aivan uudella tavalla.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien taitoja ja valmiuksia suoriutua kuormittavista tilanteista ja tehdä sujuvaa ja tuottavaa yhteistyötä kollegoiden, asiakkaiden, kumppaneiden sekä kaikkien sidosryhmien kanssa hyödyntämällä aivotutkimuksen oppeja omassa toiminnassaan.

Koulutuksen avulla osallistuja:
– ymmärtää, miten aivomme ohjaavat meitä sosiaalisissa tilanteissa
– löytää keinoja ajatella, hyödyntää tunteita, reagoida ja toimia joustavasti
– oppii katsomaan vuorovaikutustilanteita toisen näkökulmasta sekä viestimään asioista niin, että toisen osapuolen on mahdollista vastaanottaa ja ymmärtää viesti sekä olla halukas yhteistyöhön

Koulutus on osa webinaarisarjaa, joka toteutetaan syksyn 2020 aikana perjantaisin klo 9-11. Asiantuntijoina ToimintaKonseptin kokeneet valmentajat Virpi Haverinen ja Sari Laitinen.

Valitse itsellesi ajankohtaiset aiheet ja ilmoittaudu mukaan:
11.9. Panosta psykologiseen turvallisuuteen kriisin keskellä
2.10. Aivojen perusasetukset
23.10. Oma mieli haltuun – haasta ajatteluasi ja uskomuksiasi
13.11. Taitavaksi tunteiden kanssa
27.11. Vuorovaikutus toimivaksi
18.12. Stressaava tilanne päällä – miten rauhoitan tilanteen ja keskityn olennaiseen?

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin kerralla. Osallistumalla useampaan kuin kahteen webinaariin, saat ne alennettuun kpl-hintaan. Alennus huomioidaan laskutuksen yhteydessä.