Hankintojen elinvoimaa edistävät ratkaisut koronavirustilanteessa

Kuntaliiton ja Suomen yrittäjien maksuton webinaari hankintayksiköille

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtuma kaupunki
online-tapahtuma
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
Suomen Kuntaliitto ry ja Suomen Yrittäjät

Hankintojen elinvoimaa edistävä webinaari on suunnattu julkisten hankintojen ammattilaisille. Arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia. – Tervetuloa!

Tapahtuma

Aika              ma 30.3. kello 12:30-14.00

Paikka          webinaari

tämän verkkolomakkeen kautta (GoToWebinar)

Webinaarin kieli

suomi

Asiantuntijat

Katariina Huikko, johtava lakimies, Kuntaliitto

Jarkko Koskinen, Satakunnan yrittäjien hankintaneuvoja

Aiheet

• Voit jättää myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä oman kysymyksen. Saadut kysymykset käsitellään webinaarissa nimettöminä.
  • Kannattaako hankintojen tekemistä jatkaa koronavirustilanteessa normaalisti ja miksi?
  • Miten hankinnoilla voisi edistää alueen elinvoimaa tässä tilanteessa?
  • Kuinka minimoida yrittäjälle ja kunnalle aiheutuvan vahingon ongelmatilanteissa?
  • Miten pienhankintojen kanssa kannattaa toimia nyt?
  • Miten markkinavuoropuhelut voi toteuttaa?
  • Webinaarin kohderyhmänä ovat julkiset hankkijat.

Ilmoittautumisesta tarkemmin

Etäkoulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Koulutuksessa käytetään GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella. (Lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta.) Saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Osin englanninkielisellä ilmoittautumislomakkeella pakollisia tietoja: nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja titteli.

Taustalla suositus

Webinaarin taustalla ovat yhteiset suositukset, jotka Suomen Yrittäjät ja Kuntaliitto julkistivat 19.3.2020 yrityksille ja kunnille koronakriisin ajaksi. Suositusten tavoitteena on yritysten toimintaedellytysten, alueiden työpaikkojen ja kuntien elinvoiman turvaaminen.

Suositukset käsittelevät erityisesti sosiaali- ja terveydenhoitopalveluita, julkisten hankintojen toteuttamista, joustomahdollisuuksia vuokrasaatavissa sekä yrittäjien ja kuntajohdon vuoropuhelun käynnistämistä.

Tutustu yhteisiin suosituksiin.

Seminaarijärjestelyt: koulutus[at]yrittajat.fi   puh. 09 2292 2962