AKUSTI-areenalla tapahtuu

Sote-palveluintegraatiot lapsiperheiden ja iäkkäiden palveluissa tiedonhallinnan näkökulmasta

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtuma kaupunki
Kuntatalo
Osoite
Toinen linja 14
Hinta (ilman ALV)
0.00€
Tapahtuman järjestäjä
AKUSTI ja UNA Oy

Aiheena on palveluintegraatio lapsiperheiden ja iäkkäiden palveluissa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä UNA Oy:n kanssa.

Akusti-areenan tarkoituksena on lisätä eri osapuolten välistä ymmärrystä liittyen sosiaalihuollon ja terveydenhuollon tiedonhallinnan kehittämiseen. Se kokoaa ajankohtaista kansallista kehittämistä ja paikallistason kokemuksia yhteen. Työpajaosiossa mm. pohditaan, mitä etuja alueellisesti yhtenäisellä asiakasjärjestelmällä saataisiin toiminnassa. ​

Tilaisuus on suunnattu sosiaalihuollon ja terveydenhuollon ammattilaisille, järjestelmien pääkäyttäjille, sosiaalihuollon alueellisille kehittäjille sekä sosiaalialan osaamiskeskuksille.​ Akusti-areenaan voi osallistua sekä paikan päällä Kuntatalolla että verkossa. Kuntatalolle mahtuu max. 30 osallistujaa. Tapahtuma taltioidaan ja työpaja järjestetään siten, että myös etäosallistujat voivat tuoda näkemyksensä esiin työpajassa. Ilmoittaudu seminaariin tästä. Kunta-tv:n suora lähetys löytyy täältä.

Ohjelma AKUSTI-areenalla 11.3.2020

Klo 9:30

Aamukahvia tarjolla

Klo 10:00

Avaus/ AKUSTI-foorumi

Avauspuheenvuorot: Mitä on sote-palveluintegraatio sosiaali- ja kriisipäivystyksen näkökulmasta?

Klo 10.15

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen malli - Malena Segercrantz,  Espoon kaupunki

Klo 10.45

Varkauden malli resurssien ohjauksessa lapsiperheiden palveluissa.

- Tiina Mikkonen-Reponen, Varkauden kaupunki

- Kati Palsanen, SOS-lapsikylä

Klo 11:30–12:30 LOUNAS

Alueellinen näkökulma

Klo 12.30

Kohti Pirkanmaan yhteistä asiakasohjausta - kokemuksia ja toiveita tietojärjestelmälle!

- Marika Luosmala, Tampereen kaupunki

Klo 13.00

Kokemuksia sote-palveluintegraatiosta ikäihmisten palveluissa - Ritva Jämsä, Soite

Ison kaupungin näkökulma

Klo 13.30

Onko sote-palveluintegraatio tietojärjestelmästä kiinni? Hyviä kokemuksia ja käytäntöjä ikäihmisten hoitoketjujen sujuvuudesta - Minna Lahnalampi-Lahtinen, Vantaan kaupunki

Klo 14.00

Yksilö ja populaatio, palvelujen tarve ja laatu- Antti Iivanainen, Oy Apotti Ab

Klo 14.30-14.45 TAUKO

Klo 14.45

Työpajaosuus sote-palveluintegraatiosta, yksi ryhmä etänä ja yksi Kuntatalolla

Tilaisuus päättyy klo 15:30 mennessä.

Tervetuloa!

Tagit
Timo Ukkola

Timo
Ukkola

+358 9 771 2091
  • Alueiden ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI:n toimintaa tukevan Kuntaliiton sihteeristön tehtävät.
Twitter-tili
Hanna Menna